Higuain till Chelsea i sommar?

Higuain till Chelsea i sommar?

Higuain kan lämna Napoli för Chelsea i sommar

Diego Costa ryktas på väg bort från Stamford Bridge, ett namn som ryktas på väg in som ersättare är Napolis Gonzalo Higuain. Summan för anfallaren ligger på 40 miljoner pund.

Enligt Daily Star kommer Chelsea försöka värva Napolis Gonzalo Higuain om Diego Costa lämnar klubben, argentinaren kommer att kosta 40 miljoner pund. Chelsea försökte värva den förre Real Madrid spelaren redan i januari men Higuain ville inte lämna på grund av att startplatsen tillhör Diego Costa. Men det kan komma att ändras om Costa går tillbaka till Atletico Madrid. Chelsea kommer med all sannolikhet missa Champions League spel nästa säsong vilket också kan komma att påverka värvningen av Higuain som inte fick spela i turneringen i år med sitt Napoli. Det kan de göra nästa säsong för Napoli ligger just nu tvåa i ligan, en poäng efter Juventus som leder och sju poäng tillgodo ner till Fiorentina på tredje plats.

Gonzalo Higuain som lämnade Real Madrid  sommaren 2013 har ett kontrakt med den italienska klubben som sträcker sig till 2018. Argentinaren har hunnit med att göra 24 mål i Serie A, 11 mål fler än Carlos Bacca i Milan som ligger på andra plats i skytteligan. På 54 landskamper har han gjort 25 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply