Barcelona intresserade av Miralem Pjanic

Barcelona intresserade av Miralem Pjanic

Vill värva Romas mittfältare

Enligt Marca vill Barcelona värva Romas Miralem Pjanic under sommaren.

Miralem Pjanics framtid i Roma blir allt mer osäker. Det har ryktats om att PSG och Manchester City jagar Miralem Pjanic och att Chelsea kan köpa Miralem Pjanic från Roma, där Antonio Conte sägs vara en stor beundrare av den bosniska spelaren. Nu uppges det att ännu en storklubb ger sig in i jakten på mittfältaren.

Den här gången kommer ryktena från Spanien. Enligt Marca vill Barcelona värva Pjanic från Roma under sommarens transferfönster. Det sägs att den spanska klubben är benägna om att knyta till sig spelaren och att klubbledningen på Camp Nou är villig att skicka ett bud till den italienska klubben som motsvarar Pjanics utköpsklausul.

Pjanic har under våren uppgetts vara inställd på att lämna Roma under detta transferfönster. Han vill lämna klubben då han själv sägs vilja flytta till en klubb som vinner titlar på regelbunden basis. På grund av att Bosnien misslyckades med att kvalificera sig för sommaren EM-slutspel i Frankrike är Pjanics största mål med sommaren att hitta en ny klubb.

Pjanic anlände till Romklubben under sommaren 2011, då han lämnade franska Lyon för att flytta till Italien. Efter fem år i den italienska huvudstaden talar nu det mesta för att mittfältaren kommer att flytta i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply