bet365

Alvaro Morata till Atlético Madrid?

bet365
Alvaro Morata till Atlético Madrid?

Kan flytta till Vicente Calderon

Enligt Marca är Atlético Madrid intresserade av att värva Alvaro Morata från Juventus.

Det är ingen hemlighet att Atlético Madrid är på jakt efter en ny anfallare. Tidigare har det ryktats om att Edinson Cavani kan flytta till Atlético Madrid och att Atlético Madrid vill värva tillbaka Diego Costa. Dessutom har det påståtts att den spanska klubben även kommer att kolla upp möjligheten att värva Gonzalo Higuain från Napoli. Nu verkar en fjärde anfallare vara tillagd till listan över klubbens potentiella nyförvärv.

Enligt Marca är Atlético Madrid intresserade av att värva Alvaro Morata från det italienska mästarlaget Juventus. Det sägs att den spanska huvudstadsklubben hellre skulle vilja värva CavaniCosta eller Higuain, men om man misslyckas med det ska man se Morata som ett fjärde alternativ till en möjlig anfallsvärvning.

Sedan Morata kom till Juventus 2014 har han snabbt blivit känd som en målfarlig anfallare. Under sin första säsong var han med och ledde klubben till en liga- och cupseger och till en andraplats i Champions League, där han gjorde mål i både semifinalen och finalen. Den senaste säsongen var också lyckad och Juventus vann både ligan och cupen på nytt. Morata blev hjälte i cupfinalen mot Milan och gjorde matchens enda mål med tio minuter kvar av förlängningen.

Det är dock inte särskilt troligt att spelaren själv vill flytta till Atlético MadridMorata har tidigare spelat i ärkerivalen Real Madrid och har starka känslor för klubben. Därför är det inte särskilt troligt att han vill flytta till Vicente Calderon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply