Golf TV rättigheter 2023: Golf på TV idag – se golf på TV gratis? Golf TV-tider 2023!

bet365
Golf TV rättigheter - se Golf på TV idag - TV-kanal & TV-tider!

Golf på TV & live stream – Golf TV rättigheter 2023

Golf TV rättigheter 2023? TV-rättigheter golf 2023? Vem sänder golf på TV? Vilken kanal sänder golf? Golf på TV idag? Golf TV-tider? Vem har tv-rättigheterna för golf 2023? Golf på TV 2023 är någonting som numera kan vara svårare att få in på TV:n, då utbudet har begränsats och skurits ned ganska rejält på den svenska marknaden på sistone.

Numera rör det sig om en eller två kanaler som har monopol på golfsändningarna. Detta leder till att all golf inte sänds på TV, då det är omöjligt för kanalerna att täcka allt. Men ett fåtal kanaler kan fortfarande erbjuda möjligheten att se golf på TV. Nedan kan du se vilka kanaler som har TV-rättigheterna till samtliga stora golf turneringar och evenemang. Se och spela på golf här =>

Golf TV-rättigheter Sverige

Nästa turnering: U.S Open 2023 torsdag den 15 juni till söndag 18 juni 2023

Om du vill kunna följa U.S Open Golf så är det enkelt att göra. Du kan streama allt från den tre dagar långa turneringen. Se allt från U.S Open Golf här =>

TV-rättigheter golf 2023 – golf på TV i Sverige?

Vart kan man se golf på TV i Sverige? Vilken kanal golf Sverige? Många är de som efterfrågar golfen, och det har blivit något klurigare att finna på svensk TV idag. För något år sedan stod det klart att Discovery lyckades säkra hela PGA-touren till sin kanal Discovery golf, vilket innebär att de har tillgång till all attraktiv golf och alla stora turneringar under hela året. När och vart sänds golfen nu?

Golf stream live hos Discovery Stream – Golf TV rättigheter 2023

Några som kommer att ge tillgång till så mycket golf det bara går är tv-kanalen Discovery golf, som även har en streaming-tjänst där du kan ta med dig golfen i mobilen, datorn eller surfplattan när och vart du vill.

Golf TV rättigheter

Sverige kanal TV golf 2023?

TV rättigheter golf 2023Golf TV rättigheter 2023? Vem sänder golf Sverige 2023? Golf kanal i Sverige 2023? Det är Discovery golf som har säkrat rättigheterna till alla PGA-turneringar under 2017. Detta innebär att det enbart är på Discovery golf som man kommer att kunna följa obegränsat med golf och se alla världsstjärnorna göra upp på nära håll.

Discovery golf gjorde vid årsskiftet 2021/2023 klart om sändningsrättigheterna för hela PGA-touren och senare även rättigheterna för US Masters. På så sätt försäkrade sig Discovery golf om att kunna få sända de största golfturneringarna i världen under 2023.  Discovery är den första helt svenska golfkanalen, med en svensk expertstudio och hundratals av golftimmar. Discovery kommer att täcka allt du som inbitet golf-fan kan tänkas vilja se.

Golf TV rättigheter 2023: se kommande golf på TV i Sverige + TV-tider

Här kommer det att vara möjligt att ta del av uppdaterad odds inför den kommande turneringarna i golfvärlden. Det gäller alla turneringar.

Datum Golfturnering Not Tour TV-kanal & stream
15 september 2022 – 10 december 2023 PGA-touren 2023   PGA-touren
discovery+ >
6-9 april 2023 Masters tournament 2023 (US Masters) Major PGA-touren
discovery+ >
15-21 maj 2023 PGA Championship 2023 Major PGA-touren Viaplay >
15-19 juni 2023
U.S Open 2023 Major Viaplay >
16-23 juli 2023
The Open Championship 2023 (British Open) Major PGA-touren Viaplay >
Swedish Golf Tour 2023 C More >
29 september – 1 oktober 2023 Ryder Cup 2023 Viaplay >
20-23 maj 2023 US PGA herrar 2023 Viaplay >
24 november 2022 – 19 november 2023 DP World Tour 2023 (Europatouren) discovery+ >
WGC-tävlingar 2023 Viaplay >
LPGA 2023 Viaplay >
LIV golf
Viaplay >
22-24 september Solheim Cup 2023 discovery+ >
8-11 juni Scandinavian Masters 2023 SVT >
SM Handigolf 2023 SVT >
LPGA Tour  discovery+ >
Asian tour Viaplay >

Viaplay golf på tv idag

Viaplay och discovery+ sänder från världens största tourer

Viaplay och discovery+ kommer att sända golf från världens största tourer. Här kan du se vilka kanaler som kommer att sända den bästa golfen i Sverige.

V Sport Golf och Viaplay

V Sport Golf och Viaplay kommer att sända DP World Tour, LPGA Tour, Asian Tour, Ryder Cup, WGC, PGA Championship, U.S. Open, The Open Championship, Alla dammajors. Därutöver kommer en del golftävlingar att sändas på någon av Viaplays vanliga TV-kanaler, såsom kanal TV10.

Tobias Bergman, Peter Hedblom, Caroline Hedwall, Carin Hjalmarsson, Per-Ulrik Johansson, Johan Ryström och Anders Sjöstrand är de svenska kommentatorerna som kommer att leda TV-sändningarna.

discovery+ och Eurosport 2

discovery+ och Eurosport 2 kommer att sända PGA Tour, PGA Tour Champions, Ladies European Tour, The Masters, Solheim Cup, OS-golfen. Vidare kommer en del golfturneringar att sändas på någon av Discoverys vanliga TV-kanaler, såsom Kanal9.

Mattias Bohlin, Karin Frick, Mats Hallberg, Jonas Karlsson, My Leander, Wille Schauman och Fanny Sunesson är de svenska kommentatorerna som kommer att leda sändningarna på TV.

Golf på TV – så här blir golfen under 2023 för dig som tittare

Vem sänder Major-turneringarna 2023? Vilken kanal sänder Major-turneringarna 2023? Vem har rättigheterna för Major-turneringarna 2023? Det står klart att det är Discovery golf som äger rättigheterna för att sända de fyra stora Master-turneringarna i golf, såväl som flera andra av de stora golf-turneringarna som ingår i PGA-touren. Det kommer alltså vara Discovery golf som sänder samtliga Master-turneringar och kanalen täcker de flesta timmarna av de stora turneringarna, på tv:n såväl som på webben.

Golf TV rättigheter Sverige

Discovery golf TV-rättigheter golf 2023

Discovery golf kommer under 2023 att följa samtliga Major-turneringarna, vilket innefattar US Masters, US Open, British Open och PGA Championship. För dig som vill se dessa rekommenderas att hålla koll på Discovery golf tablå som vi kommer att presenteras här.

Masters Tournament TV rättigheter: så kan du se Master Tournament i Sverige

Golf TV rättigheter 2023? Discovery golf kommer att visa US Masters Tournament 2023 på TV i Sverige. De genom både Discovery golf och Eurosport.

PGA Tour i Sverige – Discovery har TV rättigheter för att sända PGA Tour på TV i Sverige 2023-2023

C More golf hade sändningsrättigheterna till PGA Tour i Sverige fram till årsskiftet 2021/2023. Under 2023 kommer Discovery att ha sändningsrättigheterna. TV-avtalet gäller från och med 2023 till 2030 och är värt motsvarande 17,5 miljarder kronorSBS Discovery kommer att sända PGA Tour på 220 marknader över hela världen och storsatsar samtidigt på en ny digital spelare (OTT). Enligt Discovery gäller avtalet för den svenska marknaden från och med 2023. Läs mer om PGA-touren.

Discovery+ stream

Med ett Discovery-abonnemang får du även tillgång till Discoverys streamingtjänst som finns att tillgå på såväl dator och surfplatta som i mobilen, vilket innebär att du aldrig behöver missa en minut av dina favoritevent i dina favoritsporter mer!

Golf på TV

Hur golfen har utvecklats

Förr sågs golfen lite som en överklassport för överviktiga, bleka män. För de som inte orkade springa på en fotbollsplan, men ändå ville utöva en sport. Nu har det dock utvecklats rejält. För golfen har blivit mer folklig, även om det förstås inte är en stor sport i tredje världen på samma sätt som till exempel fotbollen.

Men framför allt har golfen utvecklats på det sätt att det kräver mer idrottare av de som utövar den. Det innebär alltså att de måste vara vältränade. Men golfen har också spridit sig ner bland de lägre klasserna, och är ett perfekt ”sällskapsspel” för så väl vänner som för par och ovänner. Golfen kräver fortfarande inte allt för mycket fysik, samtidigt som det är enkelt att förstå sig på hur en ska spela det.

Just det faktum att golfen gått från en ”typisk” och tråkig gubbsport utan en droppe svett, till en sport för atleter, är något som gett golfen ett gott rykte. Dessutom så är det ju som så att det här är en sport som fler ”vanliga” personer kan delta i än förr.

Golf TV-rättigheter Sverige

Se golf gratis på TV gratis?

Golf TV rättigheter 2023? Hur kan man se golf på TV gratis? Det är inte så enkelt då de stora bjässarna sitter på TV-rättigheter golf 2023. Det är heller inte lätt att se golf online eller ens hitta golf på nätet gratis ifall man inte letar efter fulstream till golfen. Discovery golf, Viaplay golf och C More golf  erbjuder dock ett stort utbud av diverse golfturneringar, men de sänder framförallt alla Major-turneringar som går under årets lopp, och med deras streamingtjänst som tillåter dig att ta med dig streamen vart du vill – i mobilen, på surfplattan i sommarstugan eller på bussen, vilket innebär att du aldrig behöver missa någon turnering igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply