Dejan Kulusevski lön per vecka Tottenham & Juventus 2024!

bet365
Dejan Kulusevski lön

Dejan Kulusevski lön 2024 – hur mycket tjänar Dejan Kulusevski i Tottenham och Premier League?

Dejan Kulusevski lön? Hur mycket tjänar Dejan Kulusevski? Vad tjänar Dejan Kulusevski i Tottenham? Vad tjänar han om året är vanliga frågor ställs. Detta när det gäller Kulusevskis lön i Tottenham. Talangen som slog igenom i Serie A blev efter en sejour i Juventus utlånad till Tottenham. Efter ett halvår i Premier League köpte Spurs loss honom och numera är han en viktig spelare i norra London. Det gör att många är nyfikna på hur mycket är Dejan Kulusevskis lön i Tottenham. Se och spela på fotboll live =>

Efter att ha lämnat Sverige och Brommapojkarna vid endast 15 års ålder har Dejan Kulusevski slagit igenom i den italienska ligan. Framgångarna kom först efter en utlåning till Parma där mittfältaren slagit igenom. Det gjorde att det blev en flytt till Juventus. Numera spelar Kulusevski dock i Tottenham där han har en viktig roll. Många undrar därför hur mycket är hans lön i Tottenham och hur mycket tjänar han?

Dejan Kulusevski lön 2024 - hur mycket tjänar han i Tottenham och Premier League?

Hur mycket tjänar Dejan Kulusevski? Dejan Kulusevski lön Tottenham!

I januari 2022 stod det klart att Tottenham lånar in Dejan Kulusevski under 18 månader och därefter blev flytten permanent. Siffrorna som presenteras i denna artikel under denna period är alltså hur mycket svensken tjänar under sin i Tottenham.

Hur mycket tjänar Dejan Kulusevski? Dejan Kulusevski lön Tottenham!

Dejan Kulusevski lön Tottenham – vad tjänar Kulusevski i Tottenham?

Som 19-åring stod det klart att Dejan Kulusevski skriver på för Juventus. Efter succén i Parma skrev han på för den gamla damen. Övergångssumman hamnade på 366 miljoner kronor plus upp till 94 miljoner kronor i bonusar. Han blev därmed en av de dyraste svenskarna någonsin. Detta efter Zlatan Ibrahimovic.

Kulusevskis övergång är, om siffrorna stämmer, även dyrare än Victor Nilsson Lindelöf som gick från Benfica till Manchester United. Detta för drygt 360 miljoner kronor. Kulusevskis lön har även avslöjats och vi kommer nu att gå igenom hur mycket han tjänar när han nu spelar i Premier League och Tottenham. Nu ser vi vad han tjänar, årligen, månadsvis, veckovis, dagligen etc. Se och spela på fotboll live =>

Vi bryter ner siffrorna och ger dig all information som finns om svenskens kontrakt med Tottenham. Hans lön må vara ganska hög för att vara en svensk fotbollsspelare. Jämför vi dock honom med fotbollsspelare som tjänar mest i världen ligger Kulusevski hästlängder efter. Han må spela för Juventus men då han fortfarande är väldigt ung kan ta det ta några år innan han kan be om en löneförhöjning.

kulusevski lön tottenham

Dejan Kulusevski lön – vad tjänar Dejan Kulusevski?

Vi kommer nu ta en titt på hur mycket Dejan Kulusevski lön och hur mycket han tjänar i Tottenham. I Tottenham har Dejan Kulusevski en lön på drygt 75 miljoner svenska kronor per år. Alltså endast i ren lön. Se hur Kulusevski förhåller sig till världens bäst betalda fotbollsspelare och Allsvenskans bäst betalda spelare.

Så mycket tjänar Dejan Kulusevski i lön per år, månad, vecka, dag, timme & sekund!

Nedan har vi räknat ut hur mycket den svenske mittfältaren tjänar per månad, vecka, dag, timme, minut och sekund. Lönen vi räknat på är samma som han har i Tottenham. Siffrorna uppdateras självklart om nya uppgifter kommer fram eller om han skriver på ett nytt kontrakt, antingen med Tottenham eller någon annan klubb. Vi hoppas dock att han stannar och fortsätter göra det bra i Tottenham under lång tid framöver.

Baserat på Dejan Kulusevski lön om 75 miljoner kronor per år så har vi räknat ut vad Dejan Kulusevskis lön per månad, vecka, timme, minut och sekund. Baserat på Dejan Kulusevski årslön så blir Kulusevskis lön 6,25 miljoner kr per månad, 1 560 000 kr per vecka, 223 214 kr per dag, 9 300 kr per timme, 155 kr per minut och 2,50 kr per sekund.

Hur mycket Dejan Kulusevski lön innebär i landslaget är oklart. Spelarna får oftast ersättning per match och samling som de kallas till. Det brukar inte vara några större summor, i alla fall inte om man jämför med lönen han har i Tottenham. Se och spela på fotboll live =>

Dejan Kulusevski lön och inkomst från reklamuppdrag – Vitamin Well och Telia!

Dejan Kulusevski, den framstående svenska fotbollsspelaren, har medverkat i reklamkampanjer för flera välkända varumärken i Sverige. Bland dessa märken finns Vitamin Well, ett företag som tillverkar berikade drycker. Kulusevski har använt sin sportprofil för att framhäva dryckernas fördelar, vilket passar väl med hans image som en toppatlet. Utöver det har han också deltagit i reklam för Telia, en av Sveriges största telekommunikationsleverantörer.

I denna kampanj delade han rampljuset med ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic, en annan ikon inom svensk fotboll. Deras gemensamma framträdanden i Telias reklamfilmer syftade till att förstärka företagets varumärke och locka fotbollsfans. Genom dessa samarbeten har Kulusevski inte bara förstärkt sin egen profil utan även bidragit till att lyfta fram de företag han representerar.

Hur mycket han fick för dessa kampanjer är klart.

När det kommer till reklam för Vitamin Well är det inte bara i rutan han syns. Han besöker även ett träningsläger för att inspirera unga killar och tjejer som tränar fotboll.

kulusevski lön tottenham

FAQ Dejan Kulusevski lön och förmögenhet

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren om Dejan Kulusevski lön och förmögenhet.

Hur mycket tjänar Dejan Kulusevski i veckan?

Dejan Kulusevski är en av de bäst betalda i Tottenham och tjänar ca 1 500 000 kr i veckan (€128 000/£110 000)

Dejan Kulusevski lön i jämförelse med andra fotbollsspelares löner

Jämför gärna Dejan Kulusevski lön med andra svenska utlandsproffs så som Zlatan Ibrahimovic, Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti samt andra storspelare så som Cristiano RonaldoLionel MessiNeymar och Mario Balotelli. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply