John Guidetti lön 2024 – John Guidetti inkomst & förmögenhet 2024!

John Guidetti lön

John Guidetti lön - så mycket tjänar John Guidetti i inkomst AIK

John Guidetti lön 2024 – hur mycket tjänar John Guidetti i AIK?

John Guidetti lön 2024? Hur mycket tjänar John Guidetti i AIK, Alaves och Celta Vigo? Hur mycket tjänar John Guidetti i månaden? Vad tjänar han om året är vanliga frågor ställs. Detta när det gäller Guidettis lön i AIK. Guidettis nya lön i AIK har blivit en uppmärksammad fråga i Sverige sedan U21-hjältens flytt från den spanska ligan till Allsvenskan och AIK och det varit mycket prat om honom och hans tid i Solna. Därför har Silly Season Sverige fixat fram lite uppgifter åt er om hans inkomster. Detta för att se vad han har för lön i AIK.

Efter flertalet utlåningar flyttade Guidetti från Manchester City till Celta Vigo. I den galiciska klubben blev det dock inte riktigt som anfallaren tänkt sig. Det började bra men efter ett tag blev det allt mer bänksittande. Detta då man värvade in nya anfallare. Sommaren 2018 stod det klart med en flytt blev till Alaves blev permanent. Detta efter att klubben klarat sig kvar i högstadivisionen. Numera spelar han i AIK.

John Guidetti har representerat Brommapojkarna, Manchester City, Burnley, Stoke, Celtic, Feynoord, Alavés och Hannover 96 i karriären. Den 5 maj 2022 skrev Guidetti på ett treårskontrakt med AIK som gäller från den 15 juli 2022 till den 31 december 2025. Han anslöt sig till AIK i juli 2022 när sommarfönstret öppnades. Guidetti gjorde sin debut för AIK under en hemmamatch på Friends Arena mot Kalmar FF den 17 juli 2022. AIK vann mot Kalmar FF med 1–0.

Guidetti är en spelare som älskas av fansen och är en showman utanför planen. Lönelyftet från de andra klubbarna jämfört med summorna i La Liga är stora. Därför har vi nu tagit fram hur mycket Guidetti tjänar och all inför när det kommer till John Guidetti lönSe och spela på fotboll live =>

John Guidetti lön

John Guidetti lön i AIK

Guidetti har i många år tillhört Manchester City, men han lyckades aldrig riktigt slå sig in i A-laget. Han gjorde succé på lån hos Feyenoord då han gjorde 20 mål på 23 ligamatcher för klubben. Kort efter det blev han sjuk och var borta från fotbollen väldigt länge. Han har varit utlånad till Burnley, BrommapojkarnaStoke City och Celtic. Därefter blev det en flytt till Celta Vigo.

I den ljusblåa klubben var Guidetti en av de bäst betalda spelarna i truppen. På planen gick det dock inte lika bra. Därför blev det en flytt till ligakonkurrenterna Alaves och sedan vidare till AIK. Nu tar vi en titt på summorna ligger på hos fotbollsspelare som tjänar mest ligger Guidetti hästlängder efter. Lönen i AIK är dock mycket längre det han tjänade i Spanien.

hur mycket tjänar john guidetti i aik

Vad tjänar John Guidetti om året i AIK? John Guidettis årslön 2024!

När det kommer till vad John Guidetti tjänar i klubblaget finns det olika siffror. Tittar vi på vad lönen var i Celta Vigo handlade det om 8.7 miljoner kronor. Han var då den näst bäst betalde spelaren i laget efter anfallskollegan Iago Aspas. Numera spelar han dock i AIK, troligen inte för pengarnas skull. Se hur Guidetti förhåller sig till världens bäst betalda fotbollsspelare och Allsvenskans bäst betalda spelare.

Enligt uppgifter så var Guidettis löneanspråk 200 000 kronor i lön och en sign on-bonus på 15 miljoner kronor för att skriva på för AIK. Något som ser ut att stämma någorlunda om man tittar på siffror på Skatteverket.

Nedan har vi räknat ut hur mycket den svenske anfallaren tjänar per månad, vecka, dag, timme, minut och sekund. Lönen vi räknat på är den han taxerades för under 2022 då det är de senaste uppgifterna. Siffrorna uppdateras så fort nya uppgifter kommer. Så länge har vi räknat ut vilken lön anfallaren i AIK. Under 2022 hade han en lön på cirka 930 000 kronor, detta efter att ha anslutit under sommaren. Räknat på ett år blir det 1,8 miljoner kronor.

Hur mycket John Guidetti lön i landslaget är oklart. Spelarna får oftast ersättning per match och samling som de kallas till. Se och spela på fotboll live =>

John Guidetti lön AIK

John Guidettis månadslön

Här har vi räknat ut vad John Guidettis inkomst per månad utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 1,8 miljoner kronor så blir hans lön per månad ca 150 000 kronor – 18 000 000 /12 = 150 000 kr per månad.

John Guidettis veckolön

Här har vi räknat ut vad John Guidettis inkomst per vecka utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 1,8 miljoner kronor så blir hans lön per vecka ca 37 500 kronor – 1 800 000 /52 = 37 500 kr per vecka.

John Guidettis dagslön

Här har vi räknat ut vad John Guidettis inkomst per dag utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 1,8 miljoner kronor så blir hans lön per dag ca 5350 kronor – 1 800 000 /365 = 5357 kr per dag.

John Guidettis timlön

Här har vi räknat ut vad John Guidettis inkomst per timme utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 1,8 miljoner kronor så blir hans lön per timme ca 223 kronor per timme – (1 800 000 /365)/24 = 223,21 kr per timme.

John Guidettis lön per minut

Här har vi räknat ut vad John Guidettis inkomst per minut utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 1,8 miljoner kronor så blir hans lön per minut ca 3,70 kronor – 993 /60 = 3,70 kr per minut.

John Guidettis lön per sekund

Här har vi räknat ut vad John Guidettis inkomst per sekund utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 1,8 miljoner kronor blir hans lön per sekund ca 0.06 kronor  – 16.5/60 = 0,06 kr per sekund.

Reklamuppdrag för John Guidetti

Det var många som trodde att John Guidetti skulle bli en världsstjärna, precis som Zlatan Ibrahimovic. Så blev dock inte fallet. Han har dock varit med i ett antal reklamer i Sverige. Det är bland annat Nike som betalar honom för ett sponsoruppdrag. Detta under vintern 2012 då han av många ansågs vara Sveriges nästa storstjärna. Se och spela på fotboll live =>

John Guidetti lön AIK - så mycket tjänar John Guidetti i inkomst AIK

Guidetti har även varit med en reklam för Svenska spel Oddset. Därefter har det dock inte varit lika mycket reklamjobb. Se och spela på fotboll live =>

Andra fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365