Officiellt: Dejan Kulusevski klar för Juventus

Officiellt: Dejan Kulusevski klar för Juventus

Juventus värvar Kulusevski

Mittfältaren som slagit igenom i Parma under hösten är klar för Juventus. Det bekräftar den italienska storklubben på sin officiella hemsida.

Dejan Kulusevski har under det senaste halvåret växt ut en spelare att räkna med i Serie A. Trots sin ringa ålder har 19-åringen denna höst stått för 4 mål och 7 assist under sin utlåning i Parma. Nu står det klart att mittfältaren lämnar Atalanta och skriver på för Juventus. Kulusevski skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2024.

– Jag är väldigt glad och året kunde inte börjat bättre än det gjort. Detta är en viktig dag för mig, mina vänner och min familj. Jag är väldigt glad. Jag spelar för att vinna och kommer att spela där tränaren sätter mig.

Kulusevski kommer att spela resten av säsongen i Parma dit han varit utlånad under hösten. Han hyllar Juventus och säger att han knappt tänkte innan han tog beslutet.

– Juventus är en av de största klubbarna i världen. Juve är en klubb alla vill spela i sedan barnsben. När jag fick chansen tänkte jag inte en sekund. När jag kommer hit i juli kommer jag gör allt för att utvecklas och för att laget ska vinna, säger han till Juventus officiella hemsida.

Juventus bekräftar att man betalar 35 miljoner euro för Kulusevski, en summa som kan stiga till 44 miljoner euro vid eventuella bonusar.

Numera har Dejan Kulusevski Juventus som klubb.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dejan Kulusevski i Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365