bet365

Atletico Madrid vill värva tillbaka Diego Costa

Atletico Madrid vill värva tillbaka Diego Costa

De spanska giganterna bekräftar sitt intresse

Atletico Madrid är villiga att värva tillbaka Diego Costa, som är väldigt olycklig i Chelsea för tillfället och som vill återvända till den spanska fotbollen enligt flera rapporter.

Diego Costa har länge hintat om att han vill tillbaka till Spanien och att han inte har känt sig riktigt lycklig i Chelsea. Den önskade destinationen för Costas del sägs vara tillbaka till sin gamla klubb Atletico Madrid och nu har klubben själva bekräftat ett ömsesidigt intresse enligt the Mirror. Costa är redo att säga adjö till Stamford Bridge då han vill tillbaka till Spanien och är trött på sitt bråkiga rykte i den engelska fotbollen. Chelsea värvade 27-åringen för 35 miljoner pund från Atletico 2014 och de hoppas att ankomsten av den nye tränaren Antonio Conte skulle kunna övertyga spanjoren om att stanna.

Men Costa vet att Atletico vill ha honom tillbaka också och den brasiliansk-födde spanjoren har siktet inställt på att gå tillbaka till sin gamla klubb.

– Diego Costa har ett kontrakt med Chelsea. Många gånger så vill en klubb ha en spelare som är under kontrakt, säger Atleticos president Enrique Cerezo i en intervju med Onda Cero.

– Det är fullkomligt logiskt att Atletico är intresserade av en återkomst av en anfallare men att förhandla med Chelsea är väldigt svårt, nästan omöjligt, fortsätter Cerezo.

Atleticos tränare Diego Simeone är också ett stort fan av Costa och klubben vet att en värvning av strikern skulle hjälpa till att hålla Simeone lycklig, efter mycket och stort intresse från flertalet engelska klubbar som Chelsea och Manchester United som båda har gjort ett försök att få över argentinaren. Cerezo insisterar på att, trots att det finns en utköpsklausul i Simeones kontrakt, han kommer att stanna som tränare för Atletico.

– Jag tror att Simeone kommer att vara med oss för många år framöver. Om han någon gång i framtiden faktiskt lämnar Atletico så kommer han att ge oss en varning, tillägger Cerezo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply