Romelu Lukaku på Paris Saint-Germains radar

Romelu Lukaku på Paris Saint-Germains radar

Belgaren är eftertraktad på transfermarknaden

Paris Saint-Germain är de senaste i raden att rapporteras vara intresserade av Evertons anfallare Romelu Lukaku som har en strålande säsong bakom sig och som skulle kunna ersätta Zlatan Ibrahimovic.

Romelu Lukaku är väldigt eftertraktad inför sommarens transferfönster. Han har gjort riktigt bra ifrån sig i Everton, med 18 mål under den gångna säsongen och en tredjeplats i Premier Leagues skytteliga. Nu vill Paris Saint-Germain försöka komma före lag som Chelsea och Manchester United för att värva den 22årige belgaren, som en ersättare för Zlatan Ibrahimovic som förmodligen kommer lämna den franska huvudstaden till sommaren. Tränare Laurent Blanc åkte till Old Trafford på söndagen för att se Lukaku spela med Everton mot Manchester United och överlägger nu ett bud runt 45 miljoner pund enligt Daily Star.

Lukaku själv sägs vilja lämna Everton efter att han erkänt att han är desperat efter att få spela i ett lag som spelar i Champions League. Roberto Martinez män kommer inte ens att spela i Europa League nästa år och det ser ut som möjligheten att få behålla anfallaren blir mindre och mindre. Belgaren kom till Toffees från Chelsea 2014 för en klubbrekordsumma på 28 miljoner pund och klubben kommer göra allt i sin makt för att få in en vinst på en av deras stjärnspelare. Detta är dock ingenting som kommer hålla de andra klubbarna borta.

Manchester United är intresserade, men Chelsea sägs vara i framkant när det gäller värvningen av belgaren till Stamford Bridge. Men Blanc är villig att kämpa med Premier League rivalerna då han vet att han har de finansiella musklerna för att kunna kämpa sig förbi dem till Lukakus signatur. Paris Saint-Germain har bra förutsättningar med garanterat Champions League spel och en satsning på klubben som är ute efter en Champions League titel, något som passar Lukakus ambitioner.

Missa inte PSG vs City ikväll!

Som det ser ut har både PSG och City en möjlighet att vinna Champions League 2016. Ikväll avgörs det delvis då PSG spelar mot City på Parc des Princes i Paris. Det är deras första möte i Champions League kvartsfinalerna 2016. Se spelschema för Champions League och TV-tider. PSG – City-matchen börjar kl. 2o:45 och sänds på Viasat Fotboll och Viaplay.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply