Chelsea närmar sig Antonio Rüdiger

Chelsea närmar sig Antonio Rüdiger

Nära att komma överens med Roma

Chelsea är nära att komma överens med Roma om en värvning av Antonio Rüdiger, uppger Football Italia.

Chelsea fortsätter att försöka värva spelare. Sedan Antonio Conte tog över klubben har man försökt värva flera spelare från den italienska ligan. Ett av de mest troliga rykten har varit det att Antonio Rudiger är av stort intresse för Chelsea. Nu talar det mesta för att den tyska försvararen flyttar till London.

Enligt Football Italia är Chelsea nära att komma överens med Rüdigers nuvarande klubb Roma om en transfersumma för spelaren. Den engelska klubben ska ha erbjudit 22 miljoner euro plus några bonusar i förstaläget medan Roma ska vara inställda på att få mellan 26 och 28 miljoner euro för spelaren. Höjer alltså Chelsea sitt bud lite är det väldigt sannolikt att Roma kan sälja tysken.

Det sägs att Roma är öppna för att sälja Rüdiger då man anser att han är lättare att ersätta än spelare som Miralem PjanicRadja Nainggolan och Kostas Manolas. Frågan är dock om man kommer att kunna behålla dessa spelare. Igår sades det att Barcelona är intresserade av Pjanic och spelaren ska under våren ha sagt till Roma att han vill lämna klubben. Dessutom omgärdas Radja Nainggolan av flyttrykten, där det allra hetaste är att Nainggolan kommer allt närmare en flytt till Chelsea, samma klubb som jagar Rüdiger.

Förutom att jaga Rüdiger vill Chelsea även värva flera andra spelare. Igår sades det att Chelsea jagar Christian Benteke och klubben ska även vara på jakt efter Antonio Candreva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply