Chelsea jagar Christian Benteke

Chelsea jagar Christian Benteke

Uppges vilja värva Liverpools anfallare

Enligt Daily Mirror är Chelsea på jakt efter Liverpools anfallare Christian Benteke.

Christian Benteke hade en medioker första säsong i Liverpool efter att han lämnade Aston Villa förra sommaren. På grund av detta har det uppgetts att den engelska storklubben vill göra sig av med belgaren. Bland annat har det sagts att Juventus vill värva Christian Benteke från Liverpool och att Christian Benteke har varit i samtal med Atletico Madrid. Nu ger sig en till klubb in i jakten på anfallaren.

Enligt Daily Mirror vill Chelsea värva Benteke från ligakonkurrenten Liverpool. Dock så är Benteke bara tänkt som en alternativ anfallsvärvning om Londonklubben skulle misslyckas med att locka tillbaka Romelu Lukaku från Everton. En värvning av Lukaku är Antonio Contes främsta mål under sommaren, men han sägs även anse att Benteke skulle vara en bra värvning om man misslyckas med att plocka in hans landsman.

Benteke är inte den enda spelaren som Chelsea kollar på för tillfället. Sedan det blev klar att Antonio Conte är ny tränare för Chelsea har man kopplats ihop med flera spelare. Det har hävdats att Chelsea vill ersätta Diego Costa med Gonzalo Higuain och att Chelsea förbereder bud på Henrikh Mkhitaryan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365