bet365

Christian Benteke i samtal med Atletico Madrid

Christian Benteke i samtal med Atletico Madrid

Kan vara en stundande transfer för belgaren

Liverpools anfallare Christian Benteke sägs vara i färd med att påbörja en transfer till Atletico Madrid enligt rapporter.

Christian Benteke, som spelar som anfallare för Liverpool, verkar vara på väg att påbörja diskussioner över en möjlig flytt till Atletico Madrid enligt Metro. Den belgiske landslagsmannen har genomlidit en väldigt torr första säsong på Anfield, med bara 8 mål gjorda och han har även klagat på tränare Jürgen Klopp för att han inte får nog med speltid. Men det verkar som att Atletico är stora fans av 25åringen och det ser onekligen ut som att han skulle kunna passa in i Diego Simeones spelstil. Rapporter säger att samtal över en kommande transfer kan börja med en gång för Benteke, som nyligen har erkänt att han känner sig olycklig med sin situation i Liverpool.

Benteke kom till Liverpool 2015 efter att tidigare ha spelat i Aston Villa under 3 år. Sin karriär började han dock i Belgien, i Genk närmare bestämt. Efter flertalet utlåningar och transfers fram och tillbaka hamnade han 2012 i England och Aston Villa, där han slog igenom och gjorde 49 mål på 100 matcher i alla tävlingar för Villas del. Han har även jobbat sig upp genom u-lagen på landslagsnivå innan han 2010 fick sin seniordebut i Belgiens landslag. Han var inte med och medverkade under Belgiens VM sejour på grund av en akillesskada men har varit med och bidragit under Belgiens EM kvalifikationskampanj.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply