Everton i samtal med Southampton om Ronald Koeman

Everton i samtal med Southampton om Ronald Koeman
bet365

Vill ha Koeman som ny tränare

Enligt The Guardian har Everton kontaktat Southampton i syfte att värva Ronald Koeman som klubbens nya tränare.

Everton hade en medioker säsong och slutade på plats 11 i Premier League. I maj blev det klart att Everton sparkade Roberto Martinez. Redan då började det ryktas om vem som skulle ersätta spanjoren som klubbens tränare. Nu verkar det mesta vara klart.

Enligt The Guardian vill Everton värva Southamptons tränare Ronald Koeman. Enligt uppgifter ska man ha tagit kontakt med ligakonkurrenten för att göra just det. Everton ska ha frågat Southampton om lov att få ta kontakt med Koeman för att diskutera ett eventuellt kontrakt med tränaren. Till en början ska Koeman varit tveksam till en flytt, men efter att ha blivit lovad en stor transferbudget för nya värvningar ska nu tränare vara öppen för en flytt till Goodison Park. Tränaren har ett år kvar på sitt kontrakt med Southampton, som han den senaste säsongen ledde till en sjätteplats i den engelska ligan.

Samtidigt som att Everton jagar efter en ny tränare ser det även ut som att det kommer ske flera förändringar i lagets spelartrupp. Ett antal spelare ryktas vara på väg att lämna klubben. Bland annat har det hävdats att Romelu Lukaku vill återvända till Chelsea och att Barcelona budar på John Stones. Everton vill även göra flera nyförvärv under sommarens transferfönster. Det har ryktats om att Everton är intresserade av Emil Forsberg och att Nani kan vara på väg till Everton. På grund av detta ser det ut att bli en väldigt händelserik sommar hos Liverpoolklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply