BOMBEN: Romelu Lukaku vill återvända till Chelsea

Romelu Lukaku: ”Kan lämna till sommaren”

Lukaku har fattat beslut om framtiden

Romelu Lukaku ser ut att återvända till Chelsea. Det uppger engelska Independent idag. Enligt källan är Londonklubben villiga att betala en stor summa för att få tillbaka belgaren. 

För två år sedan sålde Chelsea Romelu Lukaku till Everton för en summa på 340 miljoner kronor. Två säsonger har sedan dess gått och nu uppges Chelsea vara villiga att betala 730 miljoner kronor för att köpa tillbaka anfallaren.

”Jag har bestämt mig”

Romelu Lukaku har enligt en intervju med Daily Mail redan tagit ett beslut om sin framtid. Ett beslut som enligt Independent alltså innebär att Chelsea blir 23-åringens nästa klubbadress.

– Jag är på ett ställe karriären där jag kan göra ett bra val. Jag har haft en bra säsong, men det är dags för mig att skriva ett CV. Det är anledningen till att jag spelar fotboll. Jag har fått vinnarinstinkten från Chelsea, säger Lukaku enligt tidningen.

Till Daily Mail har han tidigare sagt så här:

– Vi får se. Jag håller det för mig. Många klubbar är intresserade, men jag har redan tagit ett beslut om min framtid.

Under anfallarens senaste tid i Chelsea blev det noll mål på tio matcher. Men efter flera övertygande säsonger i Premier League ska Londonklubben nu alltså vara beredda att köpa loss den förre Anderlecht-talangen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply