Radja Nainggolan allt närmare flytt till Chelsea

Radja Nainggolan allt närmare flytt till Chelsea

Chelsea nära Radja Nainggolan?

Enligt brittisk media ska AS Romas mittfältare Radja Nainggolan komma allt närmare en flytt från Serie A till Premier League och Chelsea.

Det mesta pekar på att Radja Nainggolan flyttar till Chelsea nästa säsong, det menar den brittiska tidningen Daily Mail som även skriver att den engelska huvudstadsklubben har kommit långt i förhandlingarna med AS Roma. Enligt tidningen kommer Chelsea att betala en summa på närmare 35 miljoner pund för att knyta till sig spelaren i sommar.

En eventuell värvning av Nainggolan sägs vara en önskan av Antonio Conte men det är inte bara belgaren som Conte ska ha bett om till nästa säsong. Tränaren har även sagt att han gärna ser Arturo Vidal i den blåa tröjan nästa säsong.

Nainggolan kom till Roma 2014 och spelarens kontrakt går ut sommaren 2020 efter att ha förlängt överenskommelsen 2015.

Vill även ha Arturo Vidal

Det är den spanska tidningen El País som rapporterar att Conte redan ska ha berättat att han vill ha Arturo Vidal i Chelsea.

– Jag skulle vilja ha Arturo Vidal i mitt lag, han är en otrolig fotbollsspelare men jag måste dock erkänna att jag inte riktigt hittade den perfekta platsen för honom i Juventus. I mitt huvud ville jag spela 4-2-4 och 4-4-2 men när jag såg hur Vidal sprang bytte jag till 4-3-3 och 3-5-2. Han har en extraordinär fysik och teknik, skulle jag få chansen att få träna honom lite mer skulle det bli perfekt. Jag vill ha honom i alla mina lag, säger italienaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply