Antonio Candreva till Chelsea?

Antonio Candreva till Chelsea?
bet365

Jagar Lazios spelare

Chelsea vill värva Lazios ytter Antonio Candreva, uppger Football Italia.

Sedan det blev klart att Antonio Conte är ny tränare för Chelsea har spelare efter spelare ryktats till klubben. Majoriteten av rykten har kommit från Serie A, där Conte tidigare har varit tränare för bland annat Juventus och Siena. Bland annat har det sagts att Antonio Rudiger är av stort intresse för Chelsea och att Chelsea är självsäkra på en värvning av Gonzalo Higuain. Nu riktar den engelska klubben åter sina blickar mot Italien.

Den här gången kollar man på en av Lazios spelare. Chelsea är sugna på att värva LazioAntonio Candreva, uppger Football Italia. Det sägs att Lazio är villiga att släppa spelaren om engelsmännen kommer med att bud på minst 25 miljoner euro. Om Chelsea inte möter det kravet är den italienska klubben inte intresserad av att sälja spelaren.

Candreva är en av de 23 spelare som togs ut i Italiens trupp till EM, en trupp som kommer att ledas av just Conte. Under turneringen i Frankrike kan det därför vara möjligt att förbundskaptenen försöker locka Candreva till sin nya klubb.

Förutom att försöka värva spelare från Serie A försöker Chelsea även att värva spelare från andra ligor. Tidigare idag sades det att klubben jagar Christian Benteke. Sedan tidigare har det även ryktats om att Romelu Lukaku vill återvända till Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply