Harry Kane uppges stanna i Tottenham

Harry Kane uppges stanna i Tottenham

Sägs skriva på nytt avtal

Harry Kane ser ut att skriva på ett nytt avtal och stanna i Tottenham, uppger Daily Mirror.

Harry Kane har under våren ryktats vara ett hett byte bland flera av Europas stora klubbar. Bland annat har det sagts att Jose Mourinho planerar en värvning av Harry Kane till Manchester United och att Real Madrid jagar Harry Kane. Dessutom sades det i november att Harry Kane är aktuell för Chelsea. Nu ser det dock ut som att dessa tre klubbar kommer att misslyckas med att värva anfallaren.

Enligt Daily Mirror är nämligen Kane på väg att skriva på ett nytt avtal med sin nuvarande klubb. Det hävdas att Londonklubben är villig att göra engelsmannen till sin bästa betalda spelare, och på så sätt hoppas man att stoppa andra lag från att försöka locka till sig spelaren. Det nya kontraktet sägs ge Kane 100 000 pund i veckan och Tottenham sägs förvänta sig att anfallaren kommer att skriva på avtalet efter sommarens EM i Frankrike.

Kane hade en fantastisk säsong i Premier League 2015/2016 och blev ligans bästa målskytt med 25 fullträffar. Med sina mål hjälpte han Tottenham till en tredjeplats i den engelska ligan, vilket innebär att man kommer att spela i Champions League i höst.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365