Vilket lag gör flest mål i EM 2016? Odds!

Vilka går till finalen i fotbolls EM 2016? Finalisterna!

Vilket lag vinner skytteligan i EM 2016?

När man ska svara på frågan vilket lag vinner skytteligan EM 2016 så finns det två lag som har ganska mycket längre odds än de andra utmanarna i turneringen. Den stora favoriten är värdlandet Frankrike (3.50) som med bland annat Paul Pogba och Antoine Griezmann i truppen ska försöka vinna turneringen på hemmaplan. Tillsammans med Les Bleus är det den tyska maskinen som har längst odds på att vinna turneringen. En tysk finalvinst i EM 2016 ger 4.00 i odds, en siffra som är bra med tanke på vilka spelare man har i truppen och hur mycket favorittippade man faktiskt är.

Efter Tyskland finns det ett par länder som ligger en bit bakom. Det handlar om lag som Spanien, Belgien och England som alla ses som potentiella vinnare av turneringen, även om man inte är storfavoriter att ta hem pokalen i finalen som spelas den 10 juli på Stade de France.

Vinnare Odds EM 2016 Odds
Frankrike vinnare odds fotbolls-EM 2016 Frankrike 3,50
Tyskland vinnare odds fotbolls-EM 2016 Tyskland 4,00
Spanien vinnare odds fotbolls-EM 2016 Spanien 8,50
Belgien vinnare odds fotbolls-EM 2016 Belgien 13,00
England vinnare odds fotbolls-EM 2016 England 16,00
Portugal vinnare odds fotbolls-EM 2016 Portugal 18,00
Italien vinnare odds fotbolls-EM 2016 Italien 21,00
Polen vinnare odds fotbolls-EM 2016 Polen 29,00
Kroatien vinnare odds fotbolls-EM 2016 Kroatien 31,00
Österike vinnare odds fotbolls-EM 2016 Österrike 34,00

Vilken spelare gör flest mål för sitt lag i EM 2016? När det kommer till målskörd i mästerskap och vilket lag som gör flest mål i EM 2016 handlar det självklart mycket om vilka spelare man har i laget och hur duktiga målskyttar som finns på planen.

Spelbolagens favoriter att vinna EM är som nämnts många gånger tidigare Frankrike (4,00), Tyskland (5,50), Spanien (6,00) eller England (10,00). De är lagen som förväntas ta hem detta EM-guld och således även göra flest mål under detta EM. Spelarna som förväntas vinna skytteligan finns bland dessa lag. Det är väl bara självaste skyttekungen, Cristiano Ronaldo, som är den udda fågeln på den listan. I övrigt domineras listan av favoriternas spelare.

Detta blir den femtonde gången som EM spelas. När man tar en titt på EM vinnarna genom tiderna så ser man att det var många år sedan de nuvarande favoriterna vann EM senast. Fransmännen vann senast EM 2010 och tyskarna vann senast EM 1996. Självklart kan inte några större slutsatser av historian. Lagen som spelar detta EM består av nya spelare och nya förbundskaptener. Tysklands landslagsspelare har gjort bra ifrån sig under både Champions League och Europa League och förväntas givetvis att prestera lika bra under fotbolls EM 2016. Detsamma gäller de franska landslagsspelarna.

Spanien ska inte underskattas inför EM 2016

Lite märkligt kan tyckas så hamnar Spanien på tredjeplatsen hos de flesta spelbolagen. Trots att Spanien har vunnit de senaste två EM-mästerskapen och trots att de spanska lagen har vunnit allt som går vinna på den internationella fotbolls-arenan. Givetvis beror det delvis på att spelare som Messi och Ronaldo inte är spanjorer och ingår i det spanska landslaget. Som bekant så finns Ronaldo med i Portugals EM-trupp och Messi i det Argentinska landslaget.

Spanjorerna (6,50) kommer att sikta på att vinna sitt tredje EM-guld i rad och de lär förmodligen även vinna EM 2016 trots det inte har Messi och Ronaldo i truppen? Spanien har lyckats två gånger tidigare utan megastjärnorna och att lyckas en tredje gång är inte en omöjlighet såsom det ser ut idag.

Vilket lag gör flest mål i EM 2016? Odds!

Belgien (11,00), Italien (18,00) och Portugal (26,00) är lagen som kan hota favoriterna Frankrike och Tyskland. Historiken talar dock mot detta då inget av länderna har tidigare vunnit fotbolls EM. Det som talar för är att lagen har några av de bästa spelarna i laget såsom Eden Hazard i Belgien och Cristiano Ronaldo i Portugal. Dessa spelare lär nog göra allt för att få lyfta denna titel och ta hem ärofyllda trofén till hemmanationen. Cristiano Ronaldo har nästan tagit alla titlar som går, men ännu återstår EM-titel och EM-skytteligan. Frågan är ifall inte EM 2016 blir då det sker. Sedan vet vi att det inte räcker med att vara en superstjärna. I Sverige har vi Zlatan Ibrahimovic som inte lär lyckas avgöra detta EM hittills på egen hand. Däremot var det han som fixade så att Sverige gick vidare till EM genom att köra över de danska grannarna.

LÄS MER OM SOMMARENS EM-SLUTSPEL

Här du läsa mer om de bästa spelarna i EM 2016: de bästa målvakterna, backarna, mittfältarna och anfallarna. Se även vår EM guide 2016 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2016, såsom spelschemaTV-tider, live stream, Sveriges EM-trupp, Irland-Sverige, chans att Sverige vinner EM 2016, landslagens boende, EM 2016 städer och EM 2016 arenor som kommer att användas i Frankrike m.m

Sedan har vi även försökt besvara vanliga frågor utifrån oddsen såsom vem gör flest assistvem gör flest mål och vinner skytteligan och blir skyttekungvilka bästa treor går vidarevilka går vidare i EM, vilka går till finalen och slutligen vilka och vem vinner EM och slutligen blir EM 2016 vinnare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply