bet365

LISTA: Bästa mittfältare EM – topp mittfältare Fotbolls-EM

LISTA: Bästa mittfältare EM 2016 - topp mittfältare Fotbolls-EM

Bästa mittfältare EM 2016

Vilka är de bästa mittfältarna i Europa? bästa mittfältarna i EM 2016? Diskussionerna är många och alla har olika tankar kring vem som bör få priset som den bästa mittfältaren i Europa? När man pratar om de bästa lagen eller bästa spelarna är det inte enstaka positioner som är viktiga, det är hela truppen som gör att man kan bilda världens bästa startelva någonsin.

Mittfältarna kan delas in i centrala eller yttermittfältare samt i defensiva eller offensiva. Mittfältaren har den viktigaste positionen då det är de ska bygga upp spelet för sina egna anfallare samtidigt som man måste stoppa de bästa anfallarna i Europa från att göra mål. I sommarens EM-slutspel kommer Europas bästa målvakter att spela tillsammans med de bästa mittfältarna i Europa och de bästa mittbackarna i EM det återstår att se vilket lag som är bäst.

Till sommarens EM-slutspel finns det mycket fakta och statistik att kolla igenom. Förutom målvaktsbiten pratas det även om prispott & prispengarvar landslagen kommer att bosnyggaste matchtröjorna EM 2016 och arenorna som kommer användas i turneringen. Det finns även annan intressant fakta att ta reda på och allt hittar du på Silly Season Sverige. Spelarna är inte i rangordning och samtliga bilder kommer från Bildbyrån.

LISTA: Bästa mittfältaren EM 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor om EM och de bästa spelarna på de olika positionerna i turneringen. Detta bland annat om de bästa backarna och de bästa anfallarna i EM 2016 samtidigt som vi även tagit reda på den engelska truppen, Spaniens trupp och Belgiens trupp. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom EMs bästa mittfältare 2016

10. Andrés Iniesta

LISTA Bästa mittfältare EM 2016 - topp mittfältare Fotbolls-EM -

Andrés Iniesta stod för en väldigt bra säsong när hans Barcelona tog hem både La Liga och Copa del Rey. Nu är det dags för mittfältaren att visa vad han går för i landslaget och bevisa att han är en av de bästa mittfältarna i Europa och världen.

Se hela Spaniens landslagstrupp här!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply