Alvaro Morata redo att axla ansvar i EM 2016

Alvaro Morata redo att axla ansvar i EM 2016
bet365

Känner sig redo för att vara Spaniens anfallare

Alvaro Morata är mån om att lämna spekulationer angående hans framtid bakom sig när det nu gäller att fokusera på EM 2016 och han känner ett enormt ansvar som en av två renodlade anfallare, men är spänd på utmaningen.

Ryktena duggar tätt kring Spaniens och Juventus anfallare Alvaro Morata för tillfället. Han har kopplats ihop med en flytt till Manchester United, Chelsea, Atletico Madrid och Real Madrid för att bara nämna några namn. Den unge spanske anfallaren är eftertraktad på transfermarknaden. Men nu inför EM 2016 i Frankrike som drar igång ikväll, vill han lägga alla spekulationer angående sin framtid bakom sig och enbart kunna fokusera på EM och Spanien och göra bra ifrån sig. Han är en av två renodlade anfallare som har uppkallats av Vicente del Bosque och han är redo att vara Spaniens försteanfallare.

– Jag är väldigt lugn. Jag känner mig hemma i Juve och EM är väldigt viktigt för mig. Det kommer att bli mitt första europeiska mästerskap och det är en dröm att spela i det spanska landslaget, sade Morata enligt Football-Espana.

– Atmosfären är fantastisk och vi tänker inte på huruvida vi är favoriter eller underdogs. I alla stora turneringar som vi har vunnit har vi börjat med en förlust. Vi måste fokusera. Vi är i en era i landslaget med väldigt bra anfallare. Vissa kom inte och jag är stolt över att vara en anfallare för Spanien. Det är ett stort ansvar, vilket generar mycket press, och jag är redo att vara Spaniens anfallare.

– Vi är med i de europeiska mästerskapen och det finns några riktigt bra lag. Alla kan vinna turneringen. Det finns många farliga rivaler, men inte alla av dem vill möta Spanien, avslutade Morata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply