bet365

Uppgifter: Denis Suarez återvänder till Barcelona

Uppgifter: Denis Suarez återvänder till Barcelona

Tillslut är förhandlingarna över

Efter mycket om och men verkar det som att Barcelona har sin första värvning för sommaren klar och det handlar om ett tillbakaköp av den unge mittfältaren Denis Suarez, som för närvarande spelar i Villareal.

Denis Suarez är enligt de spanska medierna ännu en gång klar för att spela för FC Barcelona. Den unge vänsteryttern började sin karriär i Celta B innan han blev uppköpt av Manchester City. Väl i England blev det dock inte särdeles mycket spel (0 spel för att vara korrekt) och han återvände till Spanien och Barcelonas B-lag. Han blev under en säsong även utlånad till Sevilla för att utvecklas. Förra säsongen såldes han dock till Villareal, där han under den gångna säsongen har frodats och det har blivit fem mål och 13 assists i alla matcher för den unge spanjoren. Han har fått spela i stort sett varje match och La Liga-erfarenhet har gjort vänsteryttern gott.

Det har länge ryktats om att Barcelona ska vara intresserade av att ta tillbaka Suarez till den katalanska klubben och enligt de spanska rapporterna, via Goal, är det en affär som har dragit ut på tiden men nu sägs vara klar. Detta efter att diskussioner mellan spelare och klubb uppstått kring 22åringens lönesumma. Barcelona har haft en återköpsklausul på 3,5 miljoner euro inbäddat i den attackerande mittfältarens kontrakt, men hindret har alltså varit löneförhandlingarna. Suarez blir Barcelonas första värvning för sommaren som kommer gå igenom den 1 juli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply