Manchester United vill plocka in Alvaro Morata

Manchester United vill plocka in Alvaro Morata

Jose Mourinho ett fan av anfallaren

Nye Manchester Unitedtränaren Jose Mourinho vill ha in nytt blod i truppen och någon som han anser skulle passa bra in är Juventus anfallare Alvaro Morata som spelade under Mourinho när de båda var aktuella i Real Madrid.

Jose Mourinho är fortfarande ganska ny i rollen som tränare för Manchester United men han vet vad han vill ha. Efter så många år i branschen har han en bestämd filosofi som han jobbar utifrån och en bestämd uppfattning om hur saker och ting skall se ut och göras. Med ett nytt lag i sina händer är det dags att se över vad som bör göras – vilka skall in, vilka skall ut, vilka kan stanna kvar och så vidare. Transferfönstrets öppettider kommer nu bli en stressig tid för den portugisiske tränaren med affärer som skall göras etc.

En affär som portugisen ryktas vara väldigt intresserad av att göra är ett inköp av Alvaro Morata från Juventus, detta skriver Metro. Morata har gjort 27 mål i 93 matcher för Juventus sedan han anlände till klubben från Real Madrid 2014 – och den spanska huvudstadsklubben har fortfarande en återkpsklausul i anfallarens kontrakt och ryktas vara intresserade av att köpa tillbaka honom. Det var dessutom i Real Madrid som Mourinhos och Moratas vägar korsades första gången, då Mourinho tränade Madrid och Morata fortfarande spelade kvar.

Nu vill Mourinho ha honom på nytt, dock denna gång i United. Enligt rykten så kommer anfallet redan förstärkas i form av Zlatan Ibrahimovic, som sägs komma att gå till United, men den portugisiske tränaren är mån om att även ha yngre förmågor att välja på.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply