LISTA: Bästa backarna EM 2016 – topp försvarare Fotbolls-EM

 EM guide 2016

Bästa mittbackar EM 2016

Vilka är de bästa mittbackarna i Europa? bästa mittbackarna i EM 2016? Diskussionerna är många och alla har olika tankar kring vem som bör få priset som den bästa mittförsvararen i Europa? När man pratar om de bästa lagen eller bästa spelarna är det inte enstaka positioner som är viktiga, det är hela truppen som gör att man kan bilda världens bästa startelva någonsin. mittbackarna har den viktigaste positionen då det är de som ska ska hindra de bästa anfallarna i Europa från att göra mål. I sommarens EM-slutspel kommer Europas bästa målvakter  att spela tillsammans med de bästa mittbackarna i Europa och det återstår att se vilket lag som är bäst.

Till sommarens EM-slutspel finns det mycket fakta och statistik att kolla igenom. Förutom målvaktsbiten pratas det även om prispott & prispengarvar landslagen kommer att bosnyggaste matchtröjorna EM 2016 och arenorna som kommer användas i turneringen. Det finns även annan intressant fakta att ta reda på och allt hittar du på Silly Season Sverige. Spelarna är inte i rangordning och samtliga bilder kommer från Bildbyrån.

LISTA: Bästa mittbackarna EM 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor om anfallare. Premier Leagues sämsta anfallare 2015/2016 och Bästa mittbackarna på FIFA 16 medan många även gillat andra kategorier så som tio roliga fakta om Janne Andersson och tio fakta om Jamie Vardy. Detta är endast några av våra populära listor och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom EM 2016s bästa försvarare.

10. Gerard Piqué – Spanien

 LISTA Bästa backarna EM 2016 - topp försvarare Fotbolls-EM - Pique

Gerard Piqué vann denna säsong La Liga och Copa del Rey. Han är en av Europas och kanske världens bästa mittbackar och kommer tillsammans med sin lagkamrat Sergio Ramos att vara de som ska försvara Spanien i turneringen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply