LISTA: Bästa målvakterna i EM

Bästa målvakterna i EM 2016

Bästa målvakterna i fotbolls-EM 2016

Vilka är de bästa målvakterna i Europa? Bästa målvakterna i fotbolls EM 2016? Vem är den bästa målvakten i EM 2016? Diskussionerna är många och alla har olika tankar kring vem som bör få priset som den bästa målvakterna i Europa? När man pratar om de bästa lagen eller bästa spelarna är det inte enstaka positioner som är viktiga, det är hela truppen som gör att man kan bilda världens bästa startelva någonsin. Målvakterna har den viktigaste positionen då det är endast de som får ta bollen med händerna och är de som ska rädda skotten i farliga när motståndarnas anfallare försöker avgöra matchen.

Till sommarens EM-slutspel finns det mycket fakta och statistik att kolla igenom. Förutom målvaktsbiten pratas det även om prispott & prispengar, var landslagen kommer att bo, snyggaste matchtröjorna EM 2016 och arenorna som kommer användas i turneringen. Det finns även annan intressant fakta att ta reda på och allt hittar du på Silly Season Sverige.

EM:s bästa målvakter 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor om målvakter. Bästa U21-målvakterna i världen 2016Bästa målvakterna i FIFA 16 och Målvakterna med världens högsta marknadspris är endast några av våra populära listor och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom EM 2016s bästa målvakter.

10. Petr Cech – Tjeckien

Topp 10: Bästa målvakterna EM 2016

Nuvarande klubb: Chelsea Football Club

Ålder: 32

Petr Cech lämnade Chelsea för spel hos rivalen Arsenal men trots det blev det inga dåliga ord om den tjeckiske landslagsmannen. I Arsenal har målvakten fortsatt hålla samma fina form och kommer vara en stor tillgång inför sommarens EM-slutspel.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365