Uppgifter: Pepe lämnar Real – för kinesiska Hebei Fortune

Uppgifter: Pepe lämnar Real - för kinesiska Hebei Fortune

Real-ikonen kan lämna i slutet av säsongen

Real Madrids mittback Pepe, som i sommar kommer ha spenderat 10 år i klubben, kan lämna efter att enbart ha fått ett ettårskontrakt trots att han ville ha två år, och kan därmed lämna för kinesiska Hebei Fortune.

Pepe har spelat i Real Madrid i 10 år till sommaren och är något av en ikon i klubben, på både gott och ont. Alla känner till försvararen och hans väldigt heta temperament, och trots att han är en väldigt duktig mittback så kan detta många gånger överskuggas av det faktum att han gjort någonting dumt som att gå för hårt in i en duell eller filma överdrivet, i situationer där det inte är lämpligt. Pepe har uppgetts vilja stanna i Madrid, som han anlände till från Porto sommaren 2007 för 30 miljoner euro, och även få lägga sina skor på hyllan i den spanska storklubben.

Den spanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar nu om att så kanske inte blir fallet, då det ryktas om att mittbacken kan gå till kinesiska Hebei Fortune. Den före detta Real Madrid-tränaren Manuel Pellegrini tränar numera det kinesiska laget och skall vara väldigt intresserad av försvararen, och kan även betala för honom. Enligt uppgifter skall Hebei vara beredda att trippla försvararens lön och erbjuda honom någonting i regionen av 15 miljoner euro, netto, per år. Det finns dock inga uppgifter på hur många säsonger det skulle röra sig om.

Pepe är utan kontrakt i slutet av säsongen då Real inte är beredda på att erbjuda honom det tvåårskontrakt som han ville ha, vilket kan få 34-åringen att överväga andra alternativ.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply