Uppgifter: Hebei Fortune vill värva David Silva och Samir Nasri

Uppgifter: Hebei Fortune vill värva David Silva och Samir Nasri

Pellegrini vill åt gamla stjärnorna

Pengarna i Kina fortsätter att rulla och nästa europeiska toppspelare att kopplas till kinesiska superligan är David Silva och Samir Nasri, som gamle tränaren Manuel Pellegrini är intresserad av att värva in till Hebei Fortune.

Allt fler och fler stjärnor från europeiska klubbar flyttar eller kopplas till kinesiska klubbar. Tidigare har spelare som Hulk, Graziano Pellè, Oscar och Carlos Tevez valt att gå till Kina och den kinesiska superligan, och de flesta stora spelare ryktas kunna vara på väg dit.

Senaste spelarna i raden att ryktas vara på väg till Kina är Manchester City-paret David Silva och Samir Nasri, som för närvarande är utlånad till Sevilla i La Liga. Den engelska tidningen The Sun rapporterar om att duons före detta tränare, Manuel Pellegrini, som numera är tränare i Hebei Fortune, är intresserad av att värva in paret och kan erbjuda en hel del pengar i lön. Summan för de båda stjärnorna uppges komma upp i 80 miljoner pund, ungefär 50 miljoner pund för Silva och 30 miljoner pund för Nasri. Silva sägs trivas under Pep Guardiola och vara lycklig på Ethiad, vilket kan göra en flytt svår, medans Nasri sägs vara öppen.

– Pellegrini har visat intresse för två spelare, David Silva och Samir Nasri för den kommande sommaren. Det finns massa pengar därborta som det har publicerats så mycket om, och han är villig att erbjuda en stor del till dem för att komma. Lönerna som spelarna får i Kina är otroliga. Det är några galna nummer som talas om att de kan få, detta sade en källa inom klubben via The Sun.

SE ÄVEN: Manchester City lönelista 2016-2017

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply