Topp 10: Bästa U21-målvakterna i världen 2016

Topp 10: Bästa U21-målvakterna i världen 2016

Världens bästa U21-målvakter i fotboll 2015-2016

Vilka är världens bästa U21-målvakter i fotboll? Vem är världens bästa U21-målvakt i fotboll? Som du säkert vet så finns det många duktiga målvaktstalanger runt om i världen och några av de absolut mest lovande fotbollsmålvakterna finns hos topplagen i Premier League, La Liga, Bundesliga och Serie A. Dock är det endast ett fåtal av dessa målvakter som kommer att vara med i världstoppen om mellan fem till tio år.

Topp 10 bästa U21-målvakterna i världen 2016

Här har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med de topp 10 bästa U21-målvakterna i världen. Vår lista med ranking U21-fotbollsmålvakter utgör ingen lista med världens bästa målvakter genom tiderna i fotboll, utan det får bli en egen lista senare då vi utgår ifrån att många är intresserade av att vet vilken målmakt som är världens bästa målvakt genom tiderna i fotboll.  Denna lista utgör istället en lista med de bästa U21-målvakterna i världen just nu. Ta även titt på de bästa målvakterna i världen 2016, världens bästa reservmålvakter och målvakterna med flest hållna nollor under hösten för att skapa dig en bild av vilka målvakter som utgör världens bästa fotbollsmålvakter i världen 2016.

 

5. Paul Bernardoni – Bordeaux

Topp 10: Bästa U21-målvakterna i världen 2016
Han anses vara Frankrikes Gianluigi Donnarumma men har kommit lite längre i utvecklingen då han även är tre år äldre än italienaren. Bernardoni spelar för Bordeaux i den franska ligan dit han är utlånad från Troyes och kommer troligtvis att vakta det franska landslagsmålet i framtiden.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply