LISTA: Bästa anfallarna i EM

LISTA Bästa anfallarna i EM 2016

Bästa anfallarna i fotbolls-EM 2016

Vilka är de bästa anfallarna i Europa? bästa anfallarna i EM 2016? Diskussionerna är många och alla har olika tankar kring vem som bör få priset som den bästa anfallaren i Europa? När man pratar om de bästa lagen eller bästa spelarna är det inte enstaka positioner som är viktiga, det är hela truppen som gör att man kan bilda världens bästa startelva någonsin. anfallarna har den viktigaste positionen då det är de som ska ska avgöra matcherna genom att överlista motståndarnas målvakt. I sommarens EM-slutspel kommer Europas bästa målvakter att stå i vägen för de bästa anfallarna i Europa och det återstår att se vem som är bäst.

Till sommarens EM-slutspel finns det mycket fakta och statistik att kolla igenom. Förutom målvaktsbiten pratas det även om prispott & prispengarvar landslagen kommer att bosnyggaste matchtröjorna EM 2016 och arenorna som kommer användas i turneringen. Det finns även annan intressant fakta att ta reda på och allt hittar du på Silly Season Sverige. Spelarna är inte i rangordning och samtliga bilder kommer från Bildbyrån.

EM:s bästa anfallare 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor om anfallare. Premier Leagues sämsta anfallare 2015/2016 och Bästa anfallarna på FIFA 16 medan många även gillat andra kategorier så som tio roliga fakta om Janne Andersson och tio fakta om Jamie Vardy. Detta är endast några av våra populära listor och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom EM 2016s bästa anfallare.

10. Harry Kane

 LISTA Bästa anfallarna i EM 2016 -

Hurricane som anfallaren även kallas är tillsammans med Jamie Vardy Englands stora hopp i sommar och frågan är om laget kan vinna turneringen för första gången i landets historia.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply