LISTA: Osannolika vändningar i Champions League

1. Barcelona – Paris Saint-Germain

LISTA: Osannolika vändningar i Champions League

Den bästa upphämtningen i Champions Leagues historia? Sagomötet mellan Barcelona och Paris Saint-Germain blev historiskt, och kvalificerar sig in som direkt etta på vår lista över Champions Leagues mest spektakulära upphämtningar, efter två otroliga matcher. PSG började med att krossa Barcelona 4-0 på Parc des Princes, och många trodde därmed att Barcelona var utslagna, och att PSG äntligen hade lärt sig att hantera Europa-spelet på riktigt. Men returmötet, som tog plats på Camp Nou, berättade en annan historia. Barcelona lyckades med att hämta upp underläget, och trots att PSG fick in ett mycket viktigt bortamål, mäktade Barcelona med att göra hela sex mål – varav två stycken var straffar – och vann i slutändan med 6-5.

Det blev en mycket kontroversiell historia där domaren hade en central roll, men det måste medges att Barcelona lade in en hög växel och visade att de ville vinna, mer än PSG.

 

Champions League-finalen 2017

Vart spelas Champions League finalen 2017? Champions League finalen spelas den lördag den 3 juni 2017 i Millennium Stadium i Cardiff, Wales. Här kan du läsa mer om hur du kan vinna biljetter till Champions League-finalen och vilken kanaler som sänder Champions League-final på TV!

LIVE ODDS HÄR
LIVE ODDS HÄRLIVE STREAM HD
+ 1000 kr i bonus+ 1000 kr i bonus399 kr/mån
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Malmö Real Madrid stream via Viaplay live streaming
Hämta bonus!Hämta bonus!Beställ här!

Läs mer om Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply