LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

Världens dyraste fotbollsspelare någonsin

Världens dyraste fotbollsspelare? Har du någonsin undrat vilka som är de dyraste övergångarna i fotboll? Det finns otroligt många spelare som köps och säljs hela tiden, men vilka är egentligen de dyraste övergångarna? För att att hitta världens dyraste fotbollsspelare någonsin har vi gått igenom gamla artiklar och listor som vi publicerat. Därefter har vi skapat en lista på världens dyraste fotbollsspelare.

Nu kan vi på Silly Season Sverige presentera listan med de dyraste fotbollsspelarna någonsin. Ta gärna en titt på några andra listor som vi har på vår sida.

Vem är världens dyraste fotbollsspelare?

Högsta transfersumma i fotboll? Dyraste övergångarna i fotboll? Real Madrids förvärv av Bale och hans transfersumma finns med bland de dyraste övergångarna i fotbollshistorien. Något som blir tydligt är att de spanska La Liga topplagen Real Madrid och Barcelona står för majoriteten av förvärven. Samt att engelska Premier League står för försäljningarna bland de dyraste övergångarna någonsin.

Som spelare är det såklart häftigt att vara en av de dyraste fotbollsspelarna på planeten. Pressen måste dock vara otroligt hög. Det är så att svettdropparna bryter ut i pannan vid bara tanken! För de pengar som läggs ut handlar det också om fotbollsspelare som är en fröjd för ögat att beakta.

Världens dyraste fotbollsspelare någonsin

För dig som är intresserad av dyraste övergångarna från Allsvenskan så kan du ta en titt på vår Lista med Allsvenskans dyraste övergångar någonsin. Om du däremot är intresserad av de dyraste övergångarna till Allsvenskan så får du vänta då listan ännu inte upprättats.

Några andra intressanta listor som vi upprättat är bland annat 10 spelare som inte lyckades i Chelsea, nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om och de 20 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna. Har du inte sett de innan hoppas vi att du kommer att göra det efter denna lista med de dyraste spelarköpen i fotbollshistorien. Här kommer de dyraste klubbytena i fotbollshistorien, häng med!

10. Eden Hazard – Chelsea till Real Madrid

Eden Hazard är en av världens dyraste fotbollsspelare

På nionde plats hittar vi belgaren Eden Hazard. Superstjärnan lämnade Chelsea för spel på Estadio Santiago Bernabéu efter flera år av spekulationer. Transfersumman skrivs till 100 miljoner euro men kan gå upp till 145 miljoner euro vid bonusar.

Transfersumma: 100 miljoner euro

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply