• Error, no group ID set! Check your syntax!

LISTA: 10 spelare som inte lyckades i Chelsea

LISTA- 10 spelare som inte lyckades i Chelsea

Tio spelare som aldrig slog igenom i Chelsea

Chelsea är en klubb som, trots vad många säger, har en rik historia som sträcker sig 110 år tillbaka i tiden och som sedan de grundades 1905 på puben The Rising Sun har fyllt troféskåpen med ändlösa pokaler. Under 2000-talet har de, tack vare visst ekonomiskt stöd, lyckats ta sig fram och bli en av fotbollsvärldens stora supermakter och som verkligen är en klubb att räkna med. Genom deras historia har ändlösa fotbollsspelare passerat genom portarna och de har tagit med sig pokaler och ära tillbaka till Stamford Bridge. Klubben har genomlevt två världskrig, de har tagit sig igenom uppkomsten av huliganism och ses numera som trendsättare i dagens moderna fotbollsvärld.

LISTA- 10 spelare som inte lyckades i Chelsea

Tio spelare som floppade i Chelsea

Efter den nya eran sattes i rullning, i form av ägaren Roman Abramovich som började pumpa pengar in i klubben, har många världsklasspelare representerat det blåa Londonlaget. Spelare som Michael Essien, Didier Drogba och Petr Cech kom till klubben och bidrog att sätta Chelsea på fotbollens världskarta. Men med så många spelare i omlopp och ett system som går ut på att tjäna pengar innebär att många duktiga spelare även kan falla genom springorna och förgås i en så stor klubb, där några svaga insatser och knappt med speltid kan göra att man får sitta på bänken för att sedan bli ivägskickad igen, och det är dessa vi skall ta oss en titt på nu. Innan dess vill vi på Silly Season Sverige dock tipsa om ett par andra listor som tio mest värdefulla U21-spelarna 2017, fem stora transfers som kan ske i sommar och tio fotbollsspelare som behöver gå i pension som också är intressanta att bläddra igenom, efter att vi har kollat på 10 spelare som inte lyckades i Chelsea.

LISTA- 10 spelare som inte lyckades i Chelsea

10. Gokhan Tore

LISTA: 10 spelare som inte lyckades i Chelsea

bildkälla: Besiktas-International

Upptäcktes när han representerade tyska Bayer Leverkusens ungdomslag och fick representera Chelseas reservlag, som han ledde till en titel. Det blev dock enbart en match för Tore i seniorlaget i en vänskapsmatch innan han skeppades iväg till Hamburg SV. Där drog han rubriker till sig då han skall ha hotat Hakan Calhanoglu och Ompre Topak med ett vapen. Spelar numera i Besiktas i Turkiet.

9. Andre Schürrle

LISTA: 10 spelare som inte lyckades i Chelsea

När Schürrle anlände 2013 från Bayer Leverkusen för ungefär 22 miljoner euro var förväntningarna på mittfältaren skyhöga. Han skulle fostra en ny ung generation och vara representant för de unga. Istället såg han sig förlora mer och mer speltid till Premier Leagues bäste spelare, Eden Hazard och han gick från 43 matcher i första säsongen till 22 i den andra, vilket tillslut ledde till en flytt tillbaka till Bundesliga och Wolfsburg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply