LISTA: Nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om

LISTA: Nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om

Nio toppspelare Real Madrid och Barcelona har velat ha

Real Madrid och Barcelona är två helt olika lag. De har olika kvalitéer och olika förutsättningar men ungefär lika mål. De är annars helt olika och alla fotbollsintresserade världen över känner till de två lagen och har ett av lag som de föredrar över det andra. Två så stora lag som spelar i samma land, i samma liga, 300 mil bort från varandra har inneburit att många spelare har slitits mellan de två klubbarna innan de tillslut har tvingats beslutat sig för en av dem. I slutändan kan du ha de båda klubbarna som uppvaktar dig men du måste ändå välja en tillslut.

Nio superstjärnor Real Madrid och Barcelona har bråkat om

De båda superklubbarna får med hjälp av sina rykten samt stora transferbudgetar försöka övertyga spelarna om att de är det rätta valet. Det är lättare sagt än gjort men de gör alltid sitt bästa. Vi skall strax gå närmare in på denna lista men först vill vi på Silly Season Sverige tipsa om ett par andra listor vi har gjort, till exempel 10 spelare som inte lyckades i Chelsea, 10 mest värdefulla U21-spelarna 2016 och 20 bästa Manchester Unitespelarna någonsin som också är uppskattade att bläddra igenom, mer om detta efter de nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om.

9. Alfredo di Stefano – Real Madrid

LISTA: Nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om

Summa: 184 000 pund

En legendarisk anfallare som år 1953 valde att spela för Real Madrid och inte Barcelona, även om hans gamla klubb Millonarios hade kommit överrens med katalanerna först. En nyckelspelare i Reals tidiga år med europeiska cupen, en pokal som de vann fem år i rad, ett rekrd som än idag står sig.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply