Turkiets trupp EM 2024 – turkiska fotbolls EM-truppen 2024!

bet365
Turkiets trupp EM - turkiska fotbolls EM-truppen

Turkiet spelartrupp Fotbolls-EM 2024

Turkiets trupp EM 2024? Turkiets plats i EM 2024 tog man genom att vinna sin kvalgrupp där man redan på förhand var favoriter till att ta sig till huvudturneringen. Man gjorde det en poäng före Kroatien och återigen kommer vi att få se Turkiet i ett mästerskap. Man har ofta mycket fans med sig vilket kommer skapa en väldigt bra stämning när laget spelar. Här kan du läsa mer om Turkiets laguppställning inför EM 2024 i Tyskland och vilka spelare i Turkiets herrlandslag i fotboll som ingår i Turkiets trupp EM 2024. Streama fotbolls-EM live =>

Turkiets trupp EM - turkiska fotbolls EM-truppen

Turkiets trupp EM 2024

Några av lagets största stjärnor är Arda Güler och Hakan Calhanoglu och duon har varit en av nycklarna till att Vincenzo Montella kunnat leda sitt manskap till Tyskland 2024. När det kommer till att ta ut Turkiets trupp EM till Tyskland 2024 finns det flera spelare som är väldigt intressanta, de flesta i EM-truppen spelar i den inhemska turkiska ligan men det finns även de stjärnor som tagit steget ut till någon annan klubb.

  • Odds att Turkiet vinner EM (vinnarodds): 91.00
  • Odds att Turkiet går vidare från gruppen: 2.75
  • Odds att Turkiet vinner gruppen: 12.00
  • Odds att Turkiet kommer sist i gruppen: 5.00

Turkiska EM-truppen i fotboll 2024

EM-grupp: Grupp F
Ranking: 11 på UEFA-rankingen.
Förbundskapten: Vincenzo Montella

Här är alla spelare som ingår i den Turkiska EM-truppen. Turkiets trupp EM består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Det är nedanstående spelare som utgör Turkiets bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna EM-guldet åt Turkiet:

Truppen nedan är från tidigare mästerskap och uppdateras så fort 2024 års upplaga är presenterad.

Målvakter: Harun Tekin (Bursaspor), Onur Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir).

Försvarare: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Hakan Balta (Galatasaray), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş).

Mittfältare: Emre Mor (Nordsjælland), Volkan Şen (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğu (Bayer Leverkusen), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Arda Turan (Barcelona), Olcay Şahan (Beşiktaş).

Anfallare: Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Cenk Tosun (Beşiktaş), Yunus Mallı (Mainz).

Turkiets bästa målskytt i EM-kvalet (inklusive kval och Playoff):

Kerem Aktürkoğlu: 2 mål

Spelarna i Turkiets EM-trupp som kan avgöra

Namnen nedan är från tidigare mästerskap och uppdateras så fort 2024 års upplaga är presenterad.

Arda Turan: är en av Turkiets bäste fotbollsspelare genom tiderna och är den spelare som ska leda laget i turneringen. För närvarande spelar mittfältaren i FC Barcelona där det dock inte blivit speciellt mycket speltid denna säsong.

Hakan Çalhanoğlu: Med en av Europas vassaste frisparksfötter ska mittfältaren leverera både mål och assist till sina medspelare som kommer få det lätt att gå på avsluta med Çalhanoğlus magnifika passningar.

Burak Yılmaz: Anfallaren sprutade in mål på Süper Lig med Galatasaray men istället för att flytta till någon storklubb i Europa blev det istället Beijing Guoan i Kina, en flytt likt många andra fotbollsspelare gjort det senaste året.

Turkiets spelprogram i EM 2024

När spelar Turkiet sin första match i EM 2024? Turkiets chanser att ta sig vidare från Grupp F som etta eller tvåa är ganska höga sett till oddsen, men förhoppningarna om att knipa en slutspelsplats är ändå ganska goda då även de 4 bästa treorna i EM tar sig vidare. En seger i premiären mot Turkiet är troligen helt avgörande för om det skall bli fortsatt spel eller inte för Terim mannar.

Turkiets EM-matcher i Tyskland

Turkiets första EM match är mot en playoff-vinnare den 18 juni 2024 kl 18:00. Turkiets nästa match i fotbolls-EM 2024 är den 22 juni 2024 kl 15:00 mot Portugal och därefter avslutar man mot Tjecken den 26 juni klockan 21:00.

Vilka lag har Turkiet i sin EM-grupp? Turkiet spelar i EM-gruppen Grupp F. De lag som spelar i Grupp F utöver Turkiet är Portugal, Tjeckien och en playoff-vinnare. För datum och speltider för Turkiets matcher mot Portugal, Tjeckien och en playoff-vinnare se Turkiets spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om Turkiets matcher i fotbolls-EM 2024!

Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2024 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2024. Se även vår EM guide 2024 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2024, såsom spelschema för EM 2024, TV-tider fotbolls-EM 2024 och  vilka kanal som sänder matcherna i EM 2024,Sveriges EM-trupp 2024, odds Sverige vinner EM 2024, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2024 arenor som kommer att användas i Frankrike m.m

Vanliga frågor om Turkiets EM trupp 2024

Ifall du har några frågor om Turkiets trupp EM 2024 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Turkiska truppen inför EM 2024 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Turkiska landslaget inför Turkiets enskilda EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Turkiets trupp EM 2024.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens EM-slutspel. Frankrike, Tyskland, SpanienItalien, Island och Sverige har alla gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det förstnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Du kan även läsa mer om turneringen på UEFAs hemsida.

Läs mer om EM-trupperna och Turkiets förutsättningar inför sommarens EM-slutspel 2024

Svenska EM-truppen 2024

Bästa målvakterna i EM 2024

Bästa backarna i EM 2024

Bästa anfallarna i EM 2024

Prispengar fotbolls EM 2024

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply