EM 2021 grupper – samtliga grupper fotbolls-EM 2020

Fotbolls EM 2020 spelschema - Euro 2020 - EM i fotboll 2020!

Fotbolls-EM 2021 grupper – här har du samtliga fotbolls-EM 2021 grupper. Här hittar du spelschema, resultat och tabeller för  EM 2021 gruppspelet.

Den 10 juni 2021 sparkar fotbolls-EM igång. Då tar värdnationen Frankrike emot Rumänien på nationalarenan Stade de France Saint-Denis som ligger i de norra utkanterna av Frankrikes huvudstaden. Det är här som turneringen kommer inledas med en stor invigningsceremoni och avslutas exakt en månad senare, den 10 juli. I mästerskapet kommer Europas största stjärnor att delta, namn som Cristiano Ronaldo, Gareth BalePaul Pogba, Zlatan Ibrahimovic och Antoine Griezmann kommer alla vara med för att kämpa för sitt land och ro hem den åtråvärda pokalen som för närvarande innehavs av Spanien som är regerande mästare.

Även de regerande mästarna Spanien har ett otroligt intressant lag med spelare som David De GeaSergio RamosGerard PiqueAndrés Iniesta och Diego Costa. Deras insats i det senaste världsmästerskapet var en stor besvikelse och nu vill Vicente del Bosques mannar ta revansch över fiaskot i Brasilien två år tidigare.

Gruppspel EM 2021 – resultat, tabell för alla fotbolls-EM 2021 grupper

I EM-gruppen B hittar vi England med stjärnor som Raheem SterlingHarry Kane och Jamie Vardy. Det är England som ska vara mer eller mindre solklara gruppsegrare men med tanke på att Roy Hodgsons mannar inte brukar komma upp i högsta form när det gäller mästerskap bör man inte utesluta något.

I EM-gruppen D hittar vi de regerande mästarna Spanien som har hamnat i den svåraste gruppen i mästerskapet. Tillsammans med TjeckienTurkiet och Kroatien gör man upp om vem som vinner den otroligt svårtippade gruppen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply