Skytteligan Champions League 2023/24 – uppdaterad skytteliga CL 23/24!

Skytteligan Champions League - uppdaterad skytteliga CL!

Skytteligan Champions League 2023/24 – vem leder i Champions League skytteliga? Uppdaterad skytteliga i Champions League 2023/2024!

Skytteligan Champions League 2023/24? Vem har gjort flest mål i Champions League 2023? Champions League skytteliga? Vilka fotbollsspelare har gjort flest mål i Champions League denna säsong? I normala fall är namn som alla tänker på är självklart Ronaldo, Messi, Neymar, Lewandowski och Zlatan i Champions League och skytteligan. Dock finns endast en av dessa superspelare är kvar i turneringen och det är Robert Lewandowski.

Ronaldo och Messi spelar inte något Champions League sedan flytten till Saudiarabien och USA. Zlatan har pensionerat sig och spelar inte i något lag alls. Nu återstår kampen mellan Erling Haaland och Álvaro Morata då Manchester City och Atlético Madrid gör upp i Champions League 2023/24. Se och spela på fotboll live =>

Skytteligan Champions League 2023/24 - vem leder i Champions League skytteliga? Uppdaterad skytteliga i Champions League 2023/2024!

Uppdaterad Champions League skytteliga 2023/24?

Champions League är äntligen tillbaka och det är dags att ta en titt på vem eller vilka spelare som ligger i toppen av skytteligan i Champions League. Förra året var det Erling Braut Haaland som gjorde flest mål i turneringen och det återstår att se om det är norrmannen som återigen stänker dit flest baljor i Manchester City.

Hur som helst har vi samlat allt du behöver för skytteligan i Champions League 2023/2024. Nedan finner ni allt från hur många mål varje spelare gjort. Detta tillsammans med oddsen från Unibet, bet365 samt LeoVegas! Se och spela på fotboll live =>

Champions League skytteliga 9 november 2023

Vem vinner Champions Leagues skytteliga? Det blir inte Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo som tar hem skytteligan denna säsong trots att de är Champions League bästa målskyttar genom tiderna. Båda spelarna har bytt klubbar och ingen av klubbarna spelar i Champions League. Istället så är det Erling Haaland som är en av turneringens bästa målskyttar som inledde starkt redan från början av säsongen. Erling Haaland som är stor favorit att ta hem priset. Se och spela på fotboll live =>

Så här ser listan ut inför Champions League 2023/2024:

# Spelare Lag Odds Mål 23/24
1. Álvaro Morata Atlético Madrid 1,10
5
Rasmus Højlund Manchester United
5
3. Antoine Griezmann Atlético Madrid
4
Erling Braut Haaland Manchester City
4
Evanilson Porto
4
Harry Kane Bayern München
4
7. Brais Méndez Real Sociedad
3
Danylo Sikan Shakhtar Donetsk
3
Gabriel Jesus Arsenal
3
Jude Bellingham Real Madrid
3
Julián Álvarez Manchester City
3
12. Bruma Braga 67,00
2
Bukayo Saka Arsenal
2
Casemiro Manchester United
2
Diogo Gonçalves FC Köpenhamn
2
Elye Wahi Lens
2
Ferran Torres Barcelona
2
Galeno Porto
2
Jamal Musiala Bayern München
2
João Félix Barcelona
2
Kylian Mbappé Paris Saint-Germain
2
Kyogo Furuhashi Celtic
2
Lautaro Martinez Inter
2

Skytteligan Champions League

Champions League skytteliga 2023/2024 – uppdaterad

Så vem har flest Champions League mål denna säsong? Skytteligan i Champions League 2023/2024 uppdateras efter varje omgång. Nedan kommer den aktuella och fullständiga ställningen i skytteligan i fotboll för Champions League i Europa 2023/2024 och uppdateras automatiskt.

Här är hela skytteligan 2023/2024

Något som många förmodligen kommer att bli förvånade över är att varken Zlatan, Messi eller Ronaldo inte kommer att dyka upp i listan över de som gjort flest Champions League-mål denna säsong. Den enkla anledningen är att Zlatan, Messi och Ronaldo gjort sina sista matcher i Europeiska lag. I alla fall i Champions League.

Både Leo Messi och Kylian Mbappe spelade för PSG tidigare, men ingen av dessa lyckades göra tillräckligt med mål för att hamna högt på listan.

Även om det finns många lag som inte har spelare med på listan har flertalet fått med sig fina resultat ändå, detta då man spridit ut målskyttet på många olika spelare i laget. Se och spela på fotboll live =>

Skytteligan Champions League 2023

Odds Champions Leagues skytteliga 2023/2024

Här hittar du vår lista med vem som gjort flest mål i Champions League genom tiderna som är full av statistik och besvarar frågor såsom vem som gjort flest mål i Champions League genom tiderna, vem som gjort flest mål i Champions League under en match eller vem som gjort flest mål i Champions League under en säsong m.m.

Just nu pågår en ganska jämn kamp mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi om den ärofyllda och historiska titeln som förmodligen står sig under en lång tid då de närmaste konkurrenterna som fortfarande är aktiva fotbollsspelare ligger långt efter både Ronaldo och Messi i Champions League skytteliga genom tiderna. Där kan du även se hur många mål Zlatan har gjort i Champions League.

Så ser oddsen ut på skytteligavinnaren 2023/2024 per torsdag den 9 november 2023:

# Spelare Lag Odds Mål 23/24
1. Álvaro Morata Atlético Madrid 1,10
5
Rasmus Højlund Manchester United 1,15
5
3. Antoine Griezmann Atlético Madrid 1,25
4
Erling Braut Haaland Manchester City 1,25
4
Evanilson Porto
4
Harry Kane Bayern München
4
7. Brais Méndez Real Sociedad
3
Danylo Sikan Shakhtar Donetsk
3
Gabriel Jesus Arsenal
3
Jude Bellingham Real Madrid
3
Julián Álvarez Manchester City
3
12. Bruma Braga
2
Bukayo Saka Arsenal
2
Casemiro Manchester United
2
Diogo Gonçalves FC Köpenhamn
2
Elye Wahi Lens
2
Ferran Torres Barcelona
2
Galeno Porto
2
Jamal Musiala Bayern München
2
João Félix Barcelona
2
Kylian Mbappé Paris Saint-Germain
2
Kyogo Furuhashi Celtic
2
Lautaro Martinez Inter
2

Du hittar de senaste oddsen här =>

Skytteligan Champions League 2023

Här kan du se spelschema för Champions League och vilka som sänder Champions League på TV

Läs mer om turneringen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply