Topp 10: Sämsta mittfältarna i Premier League

Topp 10: Sämsta mittfältarna i Premier League

LISTA: Premier Leagues sämsta mittfältare

Vem är Premier Leagues sämsta mittfältare? Vilken spelare är den sämsta i Premier Leagues historia? Floppar i Premier League? Det finns många som undrar vilka som är världens bästa mittfältare, världens bästa högerbackarvärldens bästa damfotbollsspelare och världens bästa spelare under 21 år. De flesta vill veta vilka som är de bästa eller de dyraste då det alltid är kul att veta.

Vi på Silly Season Sverige tänkte att det är dags att kolla på motsatserna. Nu har vi gjort en lista med de tio sämsta mittfältarna i Premier League. Samtliga spelare på listan ger säkert fansen till respektive lag inte helt positiva tankar men det är alltid kul att ta en titt på lirare som man glömt, eller kanske aldrig glömmer.

Ryan Giggs, Frank Lampard och Steven Gerrard är tre mittfältsspelare som gjort att Premier League har varit värt att titta på under det senaste decenniet, tre spelare som är motsatsen till de vi har med på listan över Premier Leagues sämsta mittfältare.

Sämsta mittfältarna i Premier League

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor som blivit väldigt uppskattade. Bland annat om världens bästa startelva någonsin, fotbollsklubbarna som tjänar mest i Europade 10 bästa målfirandena och världens 15 rikaste fotbollsspelare. Listorna har varit väldigt populära bland våra läsare och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom de tio sämsta mittfältaren i Premier Leagues historia. Nedan finner ni ett axplock av de bästa listorna.

10. Hossam Ghaly

TOPP 10: Sämsta mittfältarna i Premier League

Tottenham Hotspur och klubbens fans drar nog direkt inte på smilbanden när de får se denna spelare inleda listan. Den egyptiske landslagsmannen var väldigt lovande när han värvades 2006 men hans tid på White Hart Lane var allt annat än lyckad. I en match i slutet av säsongen kastade han sin tröja på tränaren Martin Jol, och blev därefter utlånad till Derby County.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply