bet365

Topp 10: Världens bästa högerbackar

De bästa högerbackarna i världen 2015

Vem är världens bästa högerback 2015? Det finns en hel del spelare som kan vara andraval, men vilka är de tio bästa högerbackarna i världen? Fotboll är utan tvekan världens mest populära sport och skaran av supportrar blir bara fler och fler med tiden. Många går till arenorna men majoriteten väljer att sitta hemma för att följa sitt favoritlag.

Fotboll handlar inte bara om att anfalla och göra mål, det handlar även om defensivt arbete och och att backa upp sina lagkamrater när motståndarna går till anfall. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med världens bästa högerbackar, det finns väldigt många bra högerbackar men vi har nu valt att plocka fram de som anses vara de tio bästa högerbackarna i världen 2015.

10 bästa högerbackarna i världen

Tidigare har vi gjort Högerbackarna med världens högsta marknadsprisVänsterbackarna med världens högsta marknadspris, Mittbackarna med världens högsta marknadspris och Topp 10 backar i Allsvenskan. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom världens bästa högerbackar, häng med!

10. SEBASTIEN JUNG – WOLFSBURG

Vi sparkar igång vår topp 10-lista med världens bästa högerbackar med att hitta Sebastian Jung. 24-åringen spelar i Bundesliga där han representerar Wolfsburg. Spelaren kom till klubben inför förra säsongen för en summa som rapporterades ligga på 2,5 miljoner euro. Spelaren kom från Eintracht Frankfurt där han flyttades upp från ungdomsleden 2009.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply