Sämsta Premier League-elvan hösten 2015

Sämsta startelvan i Premier League 2015/16

Premier League sämsta elva. Den första halvan av Premier League säsongen 2015/16 är snart färdigspelad. Många skrällar har hänt, där bland annat Leicester City lyckats placera sig högst upp i ligan. Chelsea med José Mourinho har varit säsongens flopp hittills där man gått från en ligatitel till en bottenstrid. Men vilka spelare har floppat mest under hösten som gått? I den här listan tar vi reda på vilka som tar plats i den mindre smickrande Premier League-elvan hösten 2015.

Premier League sämsta elva 2015/16

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: bästa spelarna i Premier League 15/16, mest lojala spelarna i Premier League och de fulaste och snällaste lagen i Premier League. Men först ska vi gå igenom vilka spelare som varit sämst i Premier League hösten 2015. Listan är framtagen ur en ranking som gjorts av whoscored.com där de lägst rankade spelarna tagit plats i denna 4-4-2-uppställningen.

 Målvakt: Artur Boruc

Lista: Sämsta Premier League-elvan hösten 2015

På målvaktsfronten har nykomlingen Bournemouths Artur Boruc varit sämst av samtliga målvakter i Premier League. Under säsongens gång har man släppt in 32 mål, och bara nedflyttningsplacerade Sunderland har släppt in fler(33). 35-åringen har stått för 60 landskamper med Polen och har tidigare spelat i klubbar som Celtic och Fiorentina.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply