Topp 10: De mest lojala spelarna i Premier League

Spelarna som varit i sina klubbar längst tid i Premier League

Vem är den mest lojala spelare i Premier League som du känner till? Lojalitet är en sak som försvinner allt mer i fotbollens värld. Pengarna tar över mer och mer vilket innebär att spelarna flyttar dit lönekuvertet väger mest. Några spelare som valt pengarna före laget har vi listat i vår lista med spelare som svek sina klubbar. Enligt många har pengarna förstört fotbollen på flera sätt. Spelarna visar ingen lagkänsla, klubbarna prioriterar pengarna före fansen och det blir för lite inhemska spelare i toppligorna.

Men det finns självklart undantag och många lojala fotbollsspelare. Spelare som Francesco Totti, John Terry, Andrés Iniesta och Thomas Müller har ännu inte bytt klubbar på grund av deras oändliga kärlek till deras respektive klubbar. För att få en inblick i vilka spelare som egentligen är de mest lojala i Premier League kommer vi därför lista de tio mest lojala spelarna i Premier League och vem vi anser är den lojalaste spelaren i premier league.

Premier Leagues mest lojala spelare 2015/2016

Tidigare har vi listat Premier Leagues bästa spelare 2015/2016 0ch vi har även kikat på de bäst betalda spelarna i Premier League. Men nu kommer vi fortsätta Premier League-spåret med att se på de tio spelarna som har varit i sina nuvarande klubbar under längst tid.

Kan du lista ut någon spelare som du tror är den mest lojala i Premier League. Vi börjar nedan listan på de tio mest lojala spelarna i Premier League och de tio spelarna som varit i sina klubbar längst i Premier League.

På plats 11-15 ligger följande spelare: 11. Tomas Rosicky, 12. Kelvin Davis, 13. Joe Hart, 14. John Obi Mikel och 15. Michael Carrick.

Statistik är hämtad från Transfermarkt.

10. Theo Walcott – Arsenal

Man kan nästan tro att Theo Walcott har spelat i Arsenal hela sitt liv med tanke på hur länge han har spelat där, men han köptes faktiskt från Southampton när han var 16 och han debuterade för Arsenal samma år. Med nio års A-lagsfotboll och över 250 matcher för Arsenal så är han Premier Leagues tionde mest lojala spelare. I 9 år och 10 månader har han tillhört Arsenal.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply