Chelsea redo med monsterbud på John Stones

John Stones till Chelsea för 50 miljoner pund?

Enligt talkSPORT kommer den engelska huvudstadsklubben att lägga ett bud värt 50 miljoner pund för att köpa loss John Stones från Everton.

Flera klubbar jagar Evertons försvarsjätte John Stones. Redan i maj månad skrev vi på Silly Season Sverige att Chelsea var ute efter Stones och kort därpå höjde klubben sitt bud samtidigt som det pratades om att Stones skulle pressa Everton och lämna in en transferbegäran. Försvararen stannade tillslut i klubben då man vägrade släppa Stones men flera storklubbar runt om i Europa slutade inte att visa intresse för försvararen.

Förutom Chelsea ska även Real Madrid ha visat intresse för spelaren samtidigt som FC Barcelona nämnts som en möjlig destination. Nu uppger talkSPORT att Chelsea kommer att lägga ett nytt bud på spelaren för att locka till sig spelaren som kom till Everton i januari 2013.

Siten skriver att 21-åringen även står på Manchester Uniteds önskelista men att det är Chelsea som leder budgivningen. Enligt rapporter ska Roman Abramovich vara villig att betala det pris som Merseyside-klubben kräver och ryssen sägs ha reserverat hela £50 miljoner för att affären ska gå igenom under det pågående transferfönstret.

Läs mer om Chelsea

Mittfältslegendaren kan lämna Chelsea för Shanghai SIPG

Uppgifter: Chelsea vill mittback från Valencia – som vill låna anfallare

Liverpool vill sno målsprutan framför näsan på Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply