bet365

Liverpool vill sno Alex Teixeira framför näsan på Chelsea

Liverpool vill sno Alex Teixeira framför näsan på Chelsea

Liverpool vill värva Alex Teixeira

Chelsea sägs vara överens med Shakhtar Donetsk och Alex Teixeira om en övergång men nu vill Liverpool knyta till sig brassen.

Både Chelsea och Liverpool vill förstärka sina offensiva linjer, detta efter att man inte nått upp till förväntningarna man haft på sig inför säsongen. För Chelseas del har man endast tagit 25 poäng på 22 matcher och ligger på 14:e plats i Premier League-tabellen. Liverpool ligger på nionde plats med 31 poäng men får det inte att fungera trots att man inför säsongen värvat in flertalet stora värvningar. I oktober månad hämtade man även in Jürgen Klopp som tränare men resultaten har inte blivit mycket bättre.

Nu ser de båda klubbarna ut att gå på samma spelare. Alex Teixeira från Shakhtar Donetsk i den ukrainska ligan. Brassen har gjort hela 22 mål på 15 matcher i den inhemska ligan och nu ska Liverpool med Jürgen Klopp i spetsen ha lagt att bud på 295 miljoner kronor, detta enligt Liverpool Echo.

”Glad över Chelseas bud”

Han säger att han pratat med flera spelare som rekommenderat en flytt till Premier League, som han beskriver som väldens bästa liga.

– Jag är glad över att ha fått ett bud från Chelsea, en storklubb i Europa. Det är min dröm, jag har pratat med många spelare som rekommenderat mig att gå till Premier League då det är världens bästa liga, säger brasilianaren som med största sannolikhet kommer att lämna klubben i vinter.

Sedan tidigare finns den före detta Shakhtar-spelaren och tillika landsmannen Willian i laget och mycket tyder på att man kommer att köpa in Teixeira samtidigt som man vill dumpa Diego Costa och Radamel Falcao.

 

Läs mer om ämnet

Paris Saint-Germain ger upp i jakten på Alex Teixeira?

PSG och Juventus ute efter Alex Teixeira

Alex Teixeira jagas av Chelsea – kostar över 50 miljoner euro

Så mycket måste Chelsea betala för Alex Teixeira

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply