Chelsea dumpar Diego Costa och Radamel Falcao – två anfallare kan ersätta

Diego Costa kan säljas av Chelsea – som vill ersätta honom med två strikers

Radamel Falcao har återigen floppat i Premier League, denna gång i Chelsea. Nu vill London-klubben avbryta låneavtalet, samtidigt som man vill göra sig av med den kontroversielle Diego Costa.

Chelsea har inte levt upp till fjolårssäsongens form än så länge, då José Mourinho och hans mannar radar upp förlust efter förlust i ligaspelet. Föga förvånande finns det då underpresterande spelare i truppen, och några av dessa vill klubben göra sig av med i det kommande januarifönstret.

Vill avbryta lånet av Radamel Falcao

Radamel Falcao är en utav dessa spelare, då han även denna säsong har det tufft i Premier League. Förra säsongen lånades han av Manchester United från AS Monaco, där han floppade rejält och fick mycket kritik av fans och experter efter flera svaga insatser. Nu är han alltså utlånad igen från fransmännen, men till de regerande mästarna i London istället. Det har gått trögt för hans del även där som tidigare nämnt, och nu kan han släppas av Chelsea. Enligt brittisk media kommer man att avbryta lånet i januari, och då kan colombianen gå till Fenerbahce istället för att ersätta den missnöjda Robin van Persie, som ryktas vara aktuell för en flytt till Barcelona.

Diego Costa kan säljas

En annan Barcelona-aktuell anfallare är förra säsongens interna skyttekung i Chelsea, nämligen Diego Costa. Den kontroversielle anfallaren ska ha tagit sin förargelseväckande spelstil lite för långt denna säsong, då han redan nu har dragit på sig två avstängningar efter att ha gjort enormt fula saker på fotbollsplanen, och därför ska man vara intresserade av att lyssna på alla bud på den spanske landslagsmannen. Han har inte heller prickat målformen under de matcher han har varit tillgänglig för spel.

Kan ersättas med två anfallare

Costa och Falcao kan ersättas med två anfallare, men i de nya uppgifterna nämns inga namn. Chelsea har dock tidigare kopplats ihop med Napolis Gonzalo HiguainMauro Icardi Inter och Bayer Leverkusens mexikanske målspruta Javier Hernandez, även kallad Chicharito.

Källa: The Mirror

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply