Barcelona startar jakten på John Stones

John Stones jagas nu också av FC  Barcelona

Tidigare har framför allt Chelsea visat sitt intresse för Evertons jättetalang John Stones. Nu menar engelsk media att FC Barcelona och Manchester United också har börjat jaga Stones.

En av sommarens hetaste rykte i England var det om John Stones. Det kom ständigt nya uppgifter om att Chelsea hade lagt över fem bud på Stones, men Everton ska ha nobbat alla dessa trots att mittbacken själv hade lämnat in en transferbegäran. Everton avslöjade också att man skulle överväga att sälja Stones om rätt bud kom in.

En affär blev dock aldrig av och Everton fick behålla sitt mittbackslöfte som har fortsatt sin fina utveckling i år. Med ett väldigt följsamt spel, bra speluppfattning och en fin fysik har han tagit över Sylvain Distins mittbacksplats med råge de senaste två åren. Nu kan dock Everton få ännu svårare att behålla Stones då både Barcelona och Manchester United inleder jakten på hono.

Flera engelska medier menar det

Det är fler engelska medier som har snappat upp ryktet under torsdagen. Både Daily Telegraph och Daily Mail menar att Chelsea kan få svårt att köpa loss Stones, men också att Barcelona och Manchester United gärna vill köpa 21-åringen.

Eftersom Evertons tränare Roberto Martinez har sagt att han inte vill sälja Stone,s och att klubben inte behöver pengarna man kan få, så behöver klubbarna troligtvis lägga ett överbud för att lyckas övertala Everton.

Det är nog inte det sista vi hör i Stones-gate.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply