Topp 10: Största flopparna i Allsvenskans historia

Topp 10- Största flopparna i Allsvenskans historia - Piotr Skrobowski

Allsvenskans största floppar någonsin

Största floppar i Allsvenskan genom tiderna? Vilka är de största svenska flopparna i Allsvenskans historia? Har du någon gång tänkt på vilka de största flopparna genom historien är i allsvensk fotboll?

Kanske har du satt ihop en lista om det själv? Nu har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med de tio spelare som vi anser är de största flopparna i Allsvenskans historia. De största flopparna i Allsvenskans historia är enligt oss spelare som ofta köps för fantasisummor och som inte presterar i enlighet med transfersumman. Oftast tar klubbarna en stor chansning när de värvar för så pass mycket pengar och betalar gigantiska övergångssummor. Ibland blir det väldigt bra medan det andra gånger går så pass dåligt att man väljer att sälja spelaren efter endast en eller två säsonger. Då hamnar några av dessa spelare på listor med de största flopparna i Allsvenskans historia. Spelarna på listan är inte rangordnade och samtliga bilder är hämtade från Bildbyrån.

Största flopparna i Allsvenskan genom tiderna

Vilka är de 10 största svenska flopparna i Allsvenskans genom tiderna?

Tidigare har vi gjort ett flertal listor om bland annat största flopparna i Premier Leagues historia. Andra listor är bland annat Europas tio bästa fotbollsspelare och de skottvilligaste spelarna i Premier League.

Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom Allsvenskans största floppar genom tiderna, häng med!

10. Jari Litmanen, till Malmö FF 2005

Topp 10- Största flopparna i Allsvenskans historia - Jari Litmanen

Den finske legendaren spelade mellan 2005 och 2007 i Malmö FF och när han väl var på topp var han en väldigt duktig spelare, dock var det inte ofta. Mittfältaren som tidigare spelat i bland annat Liverpool och FC Barcelona gjorde endast tio matcher på två år och är i Malmö mest känd som spelaren som skadade sig efter att ha fått en kapsyl i ögat.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply