Topp 10: Skottvilligaste spelarna i Premier League

Kolla in vilka spelare som är de skottvilligaste i Premier League

Att skjuta är en av de roligaste sakerna att göra på en fotbollsplan, det tycker såväl korpenspelare som de allra bästa i världen. Vilka är dock de skottvilligaste spelarna i Premier League? Det tar vi en titt på i denna TOPP 10-lista.

Utan skott så blir det inga mål, så enkel är fotbollen. Man kan skjuta med kraft eller precision, med finess och ackuratess, från 1 meter eller från 50 meter. Alla spelare skjuter och alla spelare gör mål. Det som skiljer några av de bästa spelarna från några av de lite sämre är hur ofta man lyckas komma till skott varje match och hur många av skotten som träffar mål. Därför kommer vi ta en titt på de 10 skottvilligaste spelarna under säsongen som gick i Premier League. Vilken position kommer spelare som Sergio Agüero, Eden Hazard, Harry Kane och Alexis Sanchez placera sig på tror Du?

Vilka spelare skjuter mest i Premier League?

Storspelare och storskyttar som Steven Gerrard, Frank Lampard, Paul Scholes, Thierry Henry, Didier Drogba, Eric Cantona m.fl har stänkt in ofattbara baljor i Premier League under sin aktiva spelarkarriär. De var aldrig rädda för att nypa till och gärna flera gånger under matchen så fort ett läge uppstod. Under nutid har vi skyttar som Wayne Rooney, Yaya Touré, Robin van Persie, Diego Costa och Alexis Sanchez som ger oss vackra skott vecka in och vecka ut i kanske världens mest underhållande liga.

Det finns dock vissa spelare som skjuter mer än andra och man ser tydligt vilka spelare det är under matcherna då den naturliga killerinstinkten visar sig hos följande 10 spelare. Nu tar vi en titt på vilka 10 spelare som är skottvilligast i hela Premier League. Statistiken presenterar vi på Silly Season Sverige via Whoscored.com.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply