Isco kritiserar Zinedine Zidane efter hattrick mot Argentina

Isco kritiserar Zinedine Zidane efter hattrick mot Argentina

Isco pikar Zidane efter hattrick mot Argentina

Spelaren som inte fått en ordinarie plats i Real Madrid skicka en pik till Zinedine Zidane efter Spaniens vinst mot Argentina på tisdagskvällen.

Efter att ha gjort tre mål för Spanien i matchen mot Argentina (6-1) ställde sig Isco vid intervjumikrofonerna där pressen samlats. Väl där skickade andalusiern en pik till Zinedine Zidane angående brist på speltid i Real Madrid.

– Lopetegui visar att han har förtroende för mig och ger mig mycket speltid. I Real Madrid har jag inte samma förtroende hos tränaren. Det är väldigt viktigt för en spelare att tränaren tror på en när det kommer till fotboll. Kanske är det mitt fel eller är det då det finns många otroligt bra spelare i truppen. Självklart vill jag visa Zidane att jag är att räkna med, säger Isco.

SE Även: Real Madrid lönelista 2018

Isco har tidigare kopplats ihop med flertalet andra klubbar. Det är först och främst en flytt till Juventus eller Premier League som det pratats mest om tidigare. Denna säsong har det blivit 18 starter på 29 ligamatcher men i endast fyra av de har det blivit 90 minuter.

Iscos nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

I helgen spelar Real Madrid på bortaplan mot nedflyttningshotade UD Las Palmas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply