Marcos Alonso nobbar flytt till Real Madrid

Marcos Alonso nobbar flytt till Real Madrid

Real Madrid får nobben av Alonso

Chelseas ytterback som fostrades i den spanska huvudstadsklubben har vid flera tillfällen länkats med en flytt tillbaka. Nu säger han dock att han inte tänkt på det.

Det är många klubbar som är ute på jakt efter Chelseas försvarare Marcos Alonso. Spelaren som slog igenom i Fiorentina och värvades 2016 till The Blues. Ungdomskarriären spenderades dock i Real Madrid och marängerna ska vara en av klubbarna som är väldigt intresserade av att köpa Alonso. Spelaren själv ska dock inte vara lika intresserad av att återvända till Santiago Bernabéu.

– Jag har inte tänkt på den möjligheten (att återvända till Madrid). Jag försöker bara ge allt och göra det bästa för mig och mitt lag. Jag gjorde min debut i Madrid med Pellegrini 2009/2010 och samma sommar fick jag chansen att gå till Premier League. Jag vet inte vad som skulle ha hänt om jag stannade. Jag lever i nuet och tänker endast på Chelsea, säger Alonso efter landslagsdebuten mot Argentina (6-1).

Marcos Alonso sitter på ett kontrakt med Chelsea som sträcker sig till och med sommaren 2021. Det är oklart hur mycket marängerna ska vara beredda att betala för Alonso under sommarens transferfönster.

Chelsea ligger för närvarande på femte plats i Premier League. I helgen ställs man mot Tottenham i ett Londonderby hemma på Stamford Bridge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply