Arsenal och Manchester City intresserade av Bruno Guimaraes

Arsenal och Manchester City intresserade av Bruno Guimaraes

Det är vida känt att Newcastle United behöver sälja flertalet spelaren till sommaren på grund av ekonomiska utmaningar. Ett av namnen på tapeten är Bruno Guimaraes, som kan hamna hos en toppkonkurrent.

Brassen har gjort succé sedan ankomsten från Lyon och kan nu ta steget till en av de titeljagande klubbarna till sommaren. Det är The Telegraph som skriver att både Arsenal och Manchester City ska ha spelaren på sin önskelista till nästa säsong och att man sonderar terrängen inför en eventuell värvning.

En affär kommer dock inte bli billig då spelaren sägs ha en utköpsklausul på 100 miljoner pund. Det återstår dock att se om Newcastle kan kräva den bestämda summan eller om de kommer behöva ge efter, något det tidigare pratats om.

Det är dock inte bara den engelska duon som står i startgroparna. Real Madrid och Paris Saint-Germain nämns som möjliga destinationer enligt Talksport och det återstår att se vem som vinner dragkrampen om spelarens underskrift efter säsongen.

Denna säsong har det blivit fyra mål och fyra assist på 44 matcher för Guimaraes som har kontrakt med Newcastle United till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal visar intresse för La Liga-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply