LISTA: Tio saker du inte visste om Lionel Messi

LISTA: Tio saker du inte visste om Lionel Messi

10 saker du inte visste om Leo Messi

Fakta om Lionel Messi? Alla i fotbollsvärlden vet vem Leo Messi är. Han har vunnit Ballon d’Or fem gånger vilket är mer än någon annan spelare i fotbollshistorien. Något alla känner till är att Messi är den bäst betalda spelaren i La Liga och har varit den bäst betalda spelaren i världen under flera år. Messis lön är en av de högsta i fotbollsvärlden och har gjort honom till en av de rikaste fotbollsspelarna i världen. Argentinaren brukar ofta unna sig nya inköp. Tar vi till exempel en titt bland Messis bilar ser vi att det är flera väldigt dyra och snabba bilar som Barcelona-spelaren köpt under sin tid som fotbollsspelare.

Det är mycket som avslöjats om Leo Messi och hans fotbollskarriär, men det finns även mycket som inte kommit ut eller som inte många fotbollsfans har en aning om. därför har vi på Silly Season Sverige nu tagit fram en lista med tio saker du inte visste om Leo Messi. Vissa av sakerna kanske du har hört om tidigare men vi kan nästan garantera att det finns punkter som ni inte hade en susning.

LISTA- Tio saker du inte visste om Lionel Messi

Tio fakta om Leo Messi

Faktaartiklarna och listorna på Silly Season Sverige läses av flera tusentals personer varje dag, därför rekommenderar vi att ni tar en titt på några av de som publicerats. Nedan finns ett axplock av de bästa som vi lagt upp. Ta gärna en titt på de, efter att vi gått igenom tio fakta om Léo Messi.

Vem är bäst av Ronaldo eller Messi?
Vem är bäst Barcelona eller Real Madrid?
El Clásicos senaste möten & resultat
Spelare som spelat för både Barcelona och Real Madrid
Mesta målskyttar i El Clásico
Messis bilar!

10. Guds hand version 2

LISTA tio fakta du inte visste om Leo Messi

21 år efter att Diego Maradona gjorde mål med “guds hand” dök en ny argentinare upp för att göra likadant. I en match mot Espanyol 2007 styrde argentinaren in bollen med handen och trots vilda protester från motståndarlaget blev målet godkänt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply