LISTA: Spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid

Vilka är de spelare som har representerat både Barcelona och Real Madrid? På onsdag den 16 augusti 2017 är det dags för säsongens andra El Clasico när de båda möts i spanska supercupen, Supercopa de España, och du kan spela på den hos Unibet =>

På onsdag så kommer vi att få se en väldigt spännande match där och Luis Suárez kommer till spel tillsammans med Lionel Messi på topp efter att ha varit i otroligt bra form den senaste tiden. Vi kommer dock inte att få se en kamp mellan Messi och Ronaldo då den sistnämnde åkte på fem matchers avstängning i första mötet. Kanske får vi svar på frågan vem som är bäst av Ronaldo och Messi. Läs hur du kan streama El Clasico gratis och vart du kan se el Clasico på TV. Tänk på du kan spela på El Clasico på Unibet.

LISTA- Spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid

Vilka har spelat i både Real Madrid och Barcelona?

Under åren har många spelare sålts, köpts och vuxit upp i Barcelona och Real Madrid men det är inte många som har spelat i båda klubbarna. Nu har vi på Silly Season Sverige gjort en lista på elva spelare som har spelat i både Real Madrid och Barcelona. Det är många som undrar vilka spelare som varit i både Barcelona och Real Madrid? Flytten är inte vanlig på grund av rivaliteten mellan klubbarna och om man tar en titt på Luis Figos övergång från till Real Madrid ser man varför, då spelaren blev otroligt opopulär efter sin flytt, med otroliga konsekvenser.

Man kan även passa på att kolla in några av våra andra listor som vi har sammanställt och som rör El Clasico, till exempel sämsta El Clasico-elvan under 2000-talet, statistik: vilka har varit bäst – Barcelona eller Real Madrid? och mesta målskyttarna i El Clasico genom tiderna, som passar perfekt att läsa upp sig på innan detta heta toppmöte tar plats på onsdagen den 16 augusti 2017.

LISTA- Spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid

Javier Saviola är en spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid

Argentinaren är den senaste spelaren att representera de två klubbarna. Saviola kom till Barcelona 2001 från River Plate som en stjärna men hans unga ålder och inte alltför bra teknik gjorde att det inte blev någon vidare succé i den katalanska klubben. Efter att ha varit utlånad till Sevilla och Monaco återvände han till Camp Nou där han spelade sitt sista år på kontraktet innan han skrev på för Real Madrid 2007 på fri transfer. I Real Madrid spelade han två säsonger och lyckades endast göra fem mål.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply